Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół maxius z grajewa- co sądzicie??? |
co sądzicie na temat zespołu maxiums z grajewa bo mam wesle niedługo i potrzebuje zespól ale wole pierw usłyszec opinie.....pomóżcie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół maxius z grajewa- co sądzicie??? |
co to znaczy "pierw" ?
|
|
no nie wiesz pierw to po Grajewsku najpierw
|
|
nie słyszałem bynajmniej o zespole "maxiums" jak już to obiło się o uszy "maximus" ale wiem ze to gorzki zespół jak ta wódka- masz tu numer 506297060 i dzwon bendzierz miała wesele jak ta lala powiedz ze jesteś od maurycego może ci opuszczo.
|
|
Mogę Ci polecić swój zespół,który grał u mnie na weselu,są suuperr 668130444
|
|
dziękuje P@wcio za wytłumaczenie z naszego na polski heheh a tak na poważnie to wiem jak oni graja bo tzn.zespół Maximus bo bawiłam sie z nimi na sylwestra ale wesele i sylwester to dwie różne sprawy więc chce wiedzieć czy umieja ładnie poprowadzić zabawe??? i pytanko do<skaki> jak nazywa sie ten zespół co mi polecasz???
|
|
Byłem na weselu gdzie grał zespół Maximus (trzech młodych chopaków) i mogę ci naprawde ich polecić. Grają fajną muzykę na samym przyjęciu, oczepiny też mają bardzo fajne. Wyjście z domu grają na dwóch akordeonach i tamburyn i powiem że nigdy jeszcze nie widziałem żeby ktoś tak dobrze grał na tych instrumentach.
|
|
dziękuję za wasze posty.... :) mam nadzieje że moje wesele również dobrze poprowadzą :)
|
|
słyszałem opinie że potrafią rozkręcić impreze w czerwcu będe na weselu gdzie będą oni grać a za rok na moim własnym
|
|
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ i to nie dlatego,ze grajewiakiem jestem ale znam ludzi z zespołu i miałem przyjemność być na weselu przez nich prowadzonym. :) ZADOWOLENIE 100%
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |