wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To już dzisiaj.....

Wszyscy na mecz!!!! ŁKS Łomża - Stomil Olsztyn !!! Sobota godzina 17 !!!
Bilety po 7zł !!!Przyjeżdza 300 kibiców Stomilu !!

!!!! Zabawa się skończyła przyjeżdża do Nas NAJLEPSZA EKIPA północno-wschodniej części Polski !!!! Pokażmy ŁOMŻYŃSKI CHARAKTER i godnie zaprezentujmy się na tym arcyważnym dla Nas spotkaniu. Stomil na 100% przyjedzie w nadkomplecie i ich doping będzie bardzo głośny, nie dajmy przekrzyczeć się na Naszym terenie !!!!! PEŁNA MOBILIZACJA WE WSZYSTKICH SZEREGACH !!!!

http://i42.tinypic.com/30saro1.png
http://i43.tinypic.com/atx737.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=DOI-V4REr-0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To już dzisiaj.....

Też nie mogę się doczekać:)

Support Your Local Football Team.

O kurde,co to za mecz ??? O niczym nie słyszałem, czemu nic wcześniej na forum o tym nie pisaliście ???

heheh:D oj benny ;D

O wierni kibice mają podnietę że jest męcz o jej o jej pewnie im się mokro w gaciach zrobiło .Wielkie mi Halo .Mecz jak mecz .Jest zwycięzca i jest przegrany.Poczekajmy Trochę niech nasi młodzi gracze nauczą się grac. A za 3 może mniej będziemy dumni.

Amf baranie jeden po kiego grzyba zakładasz głupi post jak już raz założyłeś .Chyba dla picu co HEhe

nie ma meczu. odwołany. kasy za bilety już zwracają

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

ci ***** kase za bilet zaraz zwroce!

amf po co to zakladasz z 10 postow zalozyles na temat jednego meczu i myslisz ze jestes najwierniejszym kibicem?? tak to mam traktowac niemuszisz pokazywac tego caly czas wsxzyscy czekaja na ten mecz alew bez przesady!

0-4 dzisiaj najmarniej

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Wynik jest nie ważny , trzeba przyjść i kibicować . Pokazać mimo wszystko ,że ŁKS jest dla Łomżyniaków ważny . Kto może niech idzie , 7 zł za lokalny patriotyzm to dużo ??

jaki jest wynik?

mecz się jeszcze nie zaczął , nie wiem dlaczego :/ Kibice z Olsztyna podobno zostali zatrzymani 15 km przed Łomżą i idą na piechotę .

hahahahhaah SD a co patryiotyzm co ŁKS ??? hahah

Mecz zaczął się z opóźnieniem, bo na stadion nie dotarła ochrona. Po pierwszej połowie ŁKS przegrywa 0-2.

Jakbym był w Łomży to bym był na meczu gówniarzu , niestety inni nie dostają pieniędzy od mamusi i muszą pracować by mieć co jutro włożyć do gara .

"Kibice z Olsztyna podobno zostali zatrzymani 15 km przed Łomżą i idą na piechotę . "

Zgadza sie a dokładniej z Nowogrodu do Łomży , banda idiotów nie "kibiców" szli cała drogą i na "chama" szukali transportu , gdybym miał mocniejszy zderzak buraków bym sprzątnął z jezdni ;]]]]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org