Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To już dzisiaj..... |
Wszyscy na mecz!!!! ŁKS Łomża - Stomil Olsztyn !!! Sobota godzina 17 !!! Bilety po 7zł !!!Przyjeżdza 300 kibiców Stomilu !! !!!! Zabawa się skończyła przyjeżdża do Nas NAJLEPSZA EKIPA północno-wschodniej części Polski !!!! Pokażmy ŁOMŻYŃSKI CHARAKTER i godnie zaprezentujmy się na tym arcyważnym dla Nas spotkaniu. Stomil na 100% przyjedzie w nadkomplecie i ich doping będzie bardzo głośny, nie dajmy przekrzyczeć się na Naszym terenie !!!!! PEŁNA MOBILIZACJA WE WSZYSTKICH SZEREGACH !!!! http://i42.tinypic.com/30saro1.png http://i43.tinypic.com/atx737.jpg http://www.youtube.com/watch?v=DOI-V4REr-0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To już dzisiaj..... |
Też nie mogę się doczekać:) Support Your Local Football Team.
|
|
O kurde,co to za mecz ??? O niczym nie słyszałem, czemu nic wcześniej na forum o tym nie pisaliście ???
|
|
heheh:D oj benny ;D
|
|
O wierni kibice mają podnietę że jest męcz o jej o jej pewnie im się mokro w gaciach zrobiło .Wielkie mi Halo .Mecz jak mecz .Jest zwycięzca i jest przegrany.Poczekajmy Trochę niech nasi młodzi gracze nauczą się grac. A za 3 może mniej będziemy dumni.
|
|
Amf baranie jeden po kiego grzyba zakładasz głupi post jak już raz założyłeś .Chyba dla picu co HEhe
|
|
nie ma meczu. odwołany. kasy za bilety już zwracają Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
ci ***** kase za bilet zaraz zwroce!
|
|
amf po co to zakladasz z 10 postow zalozyles na temat jednego meczu i myslisz ze jestes najwierniejszym kibicem?? tak to mam traktowac niemuszisz pokazywac tego caly czas wsxzyscy czekaja na ten mecz alew bez przesady!
|
|
0-4 dzisiaj najmarniej Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Wynik jest nie ważny , trzeba przyjść i kibicować . Pokazać mimo wszystko ,że ŁKS jest dla Łomżyniaków ważny . Kto może niech idzie , 7 zł za lokalny patriotyzm to dużo ??
|
|
jaki jest wynik?
|
|
mecz się jeszcze nie zaczął , nie wiem dlaczego :/ Kibice z Olsztyna podobno zostali zatrzymani 15 km przed Łomżą i idą na piechotę .
|
|
hahahahhaah SD a co patryiotyzm co ŁKS ??? hahah
|
|
Mecz zaczął się z opóźnieniem, bo na stadion nie dotarła ochrona. Po pierwszej połowie ŁKS przegrywa 0-2.
|
|
Jakbym był w Łomży to bym był na meczu gówniarzu , niestety inni nie dostają pieniędzy od mamusi i muszą pracować by mieć co jutro włożyć do gara .
|
|
"Kibice z Olsztyna podobno zostali zatrzymani 15 km przed Łomżą i idą na piechotę . " Zgadza sie a dokładniej z Nowogrodu do Łomży , banda idiotów nie "kibiców" szli cała drogą i na "chama" szukali transportu , gdybym miał mocniejszy zderzak buraków bym sprzątnął z jezdni ;]]]]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |