Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klub Samotnych Serc w Łomży. |
Jeśli Ktoś jest samotny albo szuka drugiej półowy ( Chłopaka Albo Dziewczyny ) niech wejdzie na http://kss.blog.onet.pl/ i niech się zapisze !! To Klub mojej koleżanki jak cos to jej pomysł i inne zastrzeżenia piszcie na skisquad@buziaczek.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klub Samotnych Serc w Łomży. |
moze pojdzmy sie za niego pomodlmy :D śLeDcZy wes troche wyluzuj Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę
|
|
<hahaha> ŚledCzy jest mocny kazdy jego post mnie tak rozbawia że prawie spadam z krzesełka. Z durgiej strony to robi się nudne ile mozna się śmiać z czyjejś głupoty??
|
|
ja tam wpisalem sie na bloga :D moze odezwie sie jakas kolezanka autora topicu, jakas napalona 13- latka :D
|
|
*proba podpisu*
|
|
Poprosiła mnie żeby tako reklame zrobił to zrobiłem eh dobrze że to nie za friko tylko pod mało zapłatą .... no i zrobiłem jej to reklame możecie tego nie komentować tylko mi chodziło żeby było żeby to zapłate dostać ,rozumiecie ?
|
|
SLEDCZY ONA CI ZAPŁACI NATURĄ ZNACZY .... SEXEM TAK ?? NO TO FAJNIE DLA TAKIEGO CZEGOS BYŚ NAWET FORUM SKASOWAŁ SzUkAm MiŁoŚcI
|
|
Nie rozumiem jak można dać się tak łatwo kupić, żenujące....
|
|
NO CHŁOPAK MA OKAZJE SIE WYSZUMIEC TO MUSI BRAC TO OKAZJE DAJCIE MU SIE .... ZA KILKA DNI TO ZNIKNIE A ON BEDZIE MIAŁ SUPER WRAŻENIA Z TEGO 1 RAZU . SzUkAm MiŁoŚcI
|
|
Kalendarz weezz odwal się bo przeginasz pale tymi twoimi tekstami, a nawet jak by mi tak zapłaciła to byś chciał też tako zapłate ci to by żadna nie dała za brzydki jesteś ...
|
|
Śledczy, idioto bezdenny! Czy masz świadomość tego co tutaj oraz w kilku innych tematach wypisujesz? Ja rozumiem, że masz dopiero czternaście "latkuf" i nie musisz być od razu doktorem habilitowanym nauk wszelakich, ale zachowaj przyzwoitość oraz umiar w zamieszczaniu bredni... Nie pozdrawiam idiotów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |