środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Klub Samotnych Serc w Łomży.

Jeśli Ktoś jest samotny albo szuka drugiej półowy ( Chłopaka Albo Dziewczyny ) niech wejdzie na http://kss.blog.onet.pl/ i niech się zapisze !! To Klub mojej koleżanki jak cos to jej pomysł i inne zastrzeżenia piszcie na skisquad@buziaczek.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Klub Samotnych Serc w Łomży.

moze pojdzmy sie za niego pomodlmy :D

śLeDcZy wes troche wyluzuj

Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę

<hahaha> ŚledCzy jest mocny kazdy jego post mnie tak rozbawia że prawie spadam z krzesełka.
Z durgiej strony to robi się nudne ile mozna się śmiać z czyjejś głupoty??

ja tam wpisalem sie na bloga :D moze odezwie sie jakas kolezanka autora topicu, jakas napalona 13- latka :D

*proba podpisu*

Poprosiła mnie żeby tako reklame zrobił to zrobiłem eh dobrze że to nie za friko tylko pod mało zapłatą .... no i zrobiłem jej to reklame możecie tego nie komentować tylko mi chodziło żeby było żeby to zapłate dostać ,rozumiecie ?

SLEDCZY ONA CI ZAPŁACI NATURĄ ZNACZY .... SEXEM TAK ?? NO TO FAJNIE DLA TAKIEGO CZEGOS BYŚ NAWET FORUM SKASOWAŁ

SzUkAm MiŁoŚcI

Nie rozumiem jak można dać się tak łatwo kupić, żenujące....

NO CHŁOPAK MA OKAZJE SIE WYSZUMIEC TO MUSI BRAC TO OKAZJE DAJCIE MU SIE .... ZA KILKA DNI TO ZNIKNIE A ON BEDZIE MIAŁ SUPER WRAŻENIA Z TEGO 1 RAZU .

SzUkAm MiŁoŚcI

Kalendarz weezz odwal się bo przeginasz pale tymi twoimi tekstami, a nawet jak by mi tak zapłaciła to byś chciał też tako zapłate ci to by żadna nie dała za brzydki jesteś ...

Śledczy, idioto bezdenny! Czy masz świadomość tego co tutaj oraz w kilku innych tematach wypisujesz? Ja rozumiem, że masz dopiero czternaście "latkuf" i nie musisz być od razu doktorem habilitowanym nauk wszelakich, ale zachowaj przyzwoitość oraz umiar w zamieszczaniu bredni...

Nie pozdrawiam idiotów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org