wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dermatolog

witam czy ktos moze polecic lub podpowiedziec gdzie w łomzy znajduje sie jakis dobry lekarz dermatolog nawet prywatnie ? lub podac adres ? z gory dziekuje pdzr.

;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dermatolog

dr.lapińska ul ogrodowa

Dr Kamińska, przyjmuje w środy co 2 tygodnie w przychodni na kazańskiej, byłem u niej kilka razy i moge polecić, o niebo lepsza od tych z Łomży

Lepsza bo przyjeźdża z Białegostoku a nie z Łomży, a że razem w jednej ławce z tymi łomżyńskimi na AM przez całą edukację siedziała to tego pod uwagę nie bierzesz?

nie lepsza że przyjeżdza z białorusi tylko lepsza bo ma duużo większe pojęcie o swojej pracy, leczyłem się przez 7 lat u wszystkich możliwych dermatologów z Łomży i NIC nie pomogli u dr Kamińskiej wystarczyło 5 wizyt i 4 miesiące leczenie żeby była zdecydowana poprawa i dlatego mam zamiar dalej do niej chodzić, o jej skuteczności świadczyć też mogą kolejki jakie można zobaczyc przy każdej jej wizycie w naszym miescie, a to że może siedziała czy nie w jednej ławce z tymi naszymi to nic nie znaczy, ważne żeby po skończonej nauce sie ciągle doskonalić a nie leczyć ciągle tymi samymi lekami od 10 lat bo medycyna ciągle idzie do przodu i nie można stać w miejscu

niestety muszę przyznać Z PRZYKROŚCIĄ że łomżyńscy lekarze dermatolodzy albo rzeczywiście nie znają się na tym co robią, albo może wstydzą się przyznać... sama nie wiem
ale wyleczyć to chyba nie potrafią, niestety...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org