Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolog |
witam czy ktos moze polecic lub podpowiedziec gdzie w łomzy znajduje sie jakis dobry lekarz dermatolog nawet prywatnie ? lub podac adres ? z gory dziekuje pdzr. ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolog |
dr.lapińska ul ogrodowa
|
|
Dr Kamińska, przyjmuje w środy co 2 tygodnie w przychodni na kazańskiej, byłem u niej kilka razy i moge polecić, o niebo lepsza od tych z Łomży
|
|
Lepsza bo przyjeźdża z Białegostoku a nie z Łomży, a że razem w jednej ławce z tymi łomżyńskimi na AM przez całą edukację siedziała to tego pod uwagę nie bierzesz?
|
|
nie lepsza że przyjeżdza z białorusi tylko lepsza bo ma duużo większe pojęcie o swojej pracy, leczyłem się przez 7 lat u wszystkich możliwych dermatologów z Łomży i NIC nie pomogli u dr Kamińskiej wystarczyło 5 wizyt i 4 miesiące leczenie żeby była zdecydowana poprawa i dlatego mam zamiar dalej do niej chodzić, o jej skuteczności świadczyć też mogą kolejki jakie można zobaczyc przy każdej jej wizycie w naszym miescie, a to że może siedziała czy nie w jednej ławce z tymi naszymi to nic nie znaczy, ważne żeby po skończonej nauce sie ciągle doskonalić a nie leczyć ciągle tymi samymi lekami od 10 lat bo medycyna ciągle idzie do przodu i nie można stać w miejscu
|
|
niestety muszę przyznać Z PRZYKROŚCIĄ że łomżyńscy lekarze dermatolodzy albo rzeczywiście nie znają się na tym co robią, albo może wstydzą się przyznać... sama nie wiem ale wyleczyć to chyba nie potrafią, niestety...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |