Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Os. Reymonta co robią monterzy |
Witam. Otwieram to forum ze względu na zbyt dużą ilość niejasnych informacji krążących na osiedlu. Jeśli ktoś z Państwa jest mieszkańcem osiedla Reymonta powinien wiedzieć że to nie sieć komórkowa, ani żaden kolejny przekaźnik. Anteny umieszczone na maszcie są antenami odbiorczymi, a nie nadawczymi. W najbliższych dniach powstanie na maszcie kamera która pozwoli mieszkańcowi bloku na obserwację o każdej godzinie np. parkingu, lub chodnika. Obraz ten będzie prawdopodobnie udostępniony via internet. Tyle na razie się dowiedziałem. Przyjdzie czas ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Os. Reymonta co robią monterzy |
Może ktoś wie czy jest możliwość zobaczyć coś z innych kamer w Łomży? br1
|
|
Ale niema osiedla Reymonta w łomży są bloki hehe coś sciemniasz prezes
|
|
Prawda stoi maszt na bloku Reymonta 5 i właśnie nie wiem co to jest ? bo wcześniej stała wysoka antena ale ostatnio zabrali a teraz maszt ?? trochę dziwne maszt na bloku ;] a co do tych kamer to na cholerę kamera na maszcie na wysokości 5 pietra ?? co oglądać ? jedynkę lub komuś w okna ;> hmm
|
|
blok na reymonta sorry za osiedle :) Przyjdzie czas ...
|
|
no te se kuwa bedziecie ogladac hehe powinni gdzies u mnie zamontowac to bym se kuwa z domu nie musial wychodzic i bym se patrzyl caly czas czy mi bryki nie kradna bo mam jakies dziwne przeczucie ze mi podpierdzielą hehe
|
|
Na Reymonta 5 rozpoczęli budowę tarczy antyrakietowej.
|
|
inwigilacja
|
|
No to teraż niejeden mąz i zona będą spac spokojnie . domek na kamerkach kochanek się nie przemknie niezauważony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |