poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Os. Reymonta co robią monterzy

Witam. Otwieram to forum ze względu na zbyt dużą ilość niejasnych informacji krążących na osiedlu.

Jeśli ktoś z Państwa jest mieszkańcem osiedla Reymonta powinien wiedzieć że to nie sieć komórkowa, ani żaden kolejny przekaźnik. Anteny umieszczone na maszcie są antenami odbiorczymi, a nie nadawczymi.

W najbliższych dniach powstanie na maszcie kamera która pozwoli mieszkańcowi bloku na obserwację o każdej godzinie np. parkingu, lub chodnika. Obraz ten będzie prawdopodobnie udostępniony via internet. Tyle na razie się dowiedziałem.

Przyjdzie czas ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Os. Reymonta co robią monterzy

Może ktoś wie czy jest możliwość zobaczyć coś z innych kamer w Łomży?

br1

Ale niema osiedla Reymonta w łomży są bloki hehe coś sciemniasz prezes

Prawda stoi maszt na bloku Reymonta 5 i właśnie nie wiem co to jest ? bo wcześniej stała wysoka antena ale ostatnio zabrali a teraz maszt ?? trochę dziwne maszt na bloku ;] a co do tych kamer to na cholerę kamera na maszcie na wysokości 5 pietra ?? co oglądać ? jedynkę lub komuś w okna ;> hmm

blok na reymonta sorry za osiedle :)

Przyjdzie czas ...

no te se kuwa bedziecie ogladac hehe powinni gdzies u mnie zamontowac to bym se kuwa z domu nie musial wychodzic i bym se patrzyl caly czas czy mi bryki nie kradna bo mam jakies dziwne przeczucie ze mi podpierdzielą hehe

Na Reymonta 5 rozpoczęli budowę tarczy antyrakietowej.

inwigilacja

No to teraż niejeden mąz i zona będą spac spokojnie . domek na kamerkach kochanek się nie przemknie niezauważony

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org