Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog |
hej mam do was prośbę. potrzebuje nr lub informacje gdzie przyjmuje ginekolog Leszek Pope albo jakiś dobry ginekolog , dziękuje bardzo za wszelkie informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog |
ks. anny 27 lok7 zawsze wielkie kolejki do neigo-takze badz 15-booo jest strasznie-mieszkam obok i widze-a przyjmuje od 16-kto 1 ten lepszy tak tam u nieg ojest;)
|
|
Dr. Nizik.Przyjmuje w Przychodni koło Grand Markietu.
|
|
Leszek w moim przypadku zawalił .Prywatnie biora kasę a efekty są marne zadnych badan ktore decydują o losie dziecka .Nastepnym razem bedzie inny lekarz bardziej odpowiedzialny.
|
|
przeczytaj koniecznie: http://www.znanylekarz.pl/lekarz-23548-leszek-poppe-ginekolog-lomza.php myślę, że pana Poppe warto sobie darować...
|
|
rowniez odradzam.jest wielu innych bardziej ludzkich i przede wszystkim kompetentnych lekarzy. wizyta w tej chwili kosztuje tyle samo albo wiecej niz w prywatnej klinice w Bialym a efektow zadnych nie widac tzn.praktycznie nic sie nie dowiesz. to ze sa do niego kolejki nie oznacza ze jest takim super lekarzem, tylko to ze kobiety chca miec choc troche komfortu psychicznego podczas porodu-pacjentki innych lekarzy sa troche........."inaczej" traktowane,.
|
|
Leszek nie zrobil zadnych mi dodatkowych badan a dziecko urodzilo sie bardzo chore .Twierdzil ze jest wszytko dobrze. A opinie mowia same za siebie jak ktos leczy.
|
|
To Nizik jeszcze nie na emeryturze? A kiedy zrobił doktorat , jak pisze Wento?
|
|
naga prawda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |