Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Picie to życie ,życie to picie -WODA LECĄCA Z KRANÓW. |
WODA z naszych kranów. Czy jest dostatecznie oczyszczona?? A i czemu po godzinie 01.00 niema CIEPŁEJ WODY!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Picie to życie ,życie to picie -WODA LECĄCA Z KRANÓW. |
Bo o tej porze się śpi, a nie siedzi w wannie. Nooo chyba, że się komuś przysnęło w wannie... Brudny do pracy, a fe!
|
|
A może byś pomyslała o ludziach, którzy w nocy z pracy wracają? Byłoby zacnie. Straszna lipa z tą wodą. Płacisz a nie ma. Oszczędność? Co do oczyszczenia chyba jesteśmy w regionie o bardzo czystej wodzie lecącej z kranów. Herbatka nie jest mętna jak w Białymstoku, nie śmierdzi jak w Krakowie.... może nie jest źle ;)
|
|
Z krakowskiej wody nie korzystałam, ale z białostockiej nieraz i przyznaję, że jest okropna. My Łomżanie mamy to szczęście, że wodę z kranu mamy zacną. Nie wiem jak bardzo jest ona czysta, ale ja, jako jej użytkownik, jestem bardzo zadowolona :)))
|
|
Tak, nasza kranówa jest najlepsza. Z niejednego kranu wode piłem i wiem co mówie ;)
|
|
Ludzie, nie dajcie się sprowokować, ten temat to żart. Jedny jego post który przetrwał do rana :). Tutaj screenshot z tego, co się działo w nocy :P - http://markac.lomza.com/public/4lomza/forum.jpg. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
haahahaha no nieźle vivez naśmiecił mogliby nie usuwać tych tematów forum od razu by odżyło a tak jest trochem powiewa nudą
|
|
Hehe vivezowi sie chyba nudziło, a co do wody to mamy można powiedziec mineralną w kranach w porównaniu z innymi miastami, u nas ładniej pachną niektóre scieki niż w niektórcyh miastach kranówka.
|
|
He he miał chłopak wenę twórczą i go wycięli. Nie promujemy młodych talentów, oj nie, tylko ci najbardziej upierdliwi jakoś sobie radę dają, zmieniając nicki i wrzucając coraz to ciekawsze tematy w odstępach czasowych. Vivez się za bardzo postarał. ;) Jak to mówią, nadgorliwość.... :D
|
|
A czemu nie ma już tych tematów co Vivez napisał ??? ja zobaczyłem że były jakieś tam odpowiedzi ????? no to kto je usunoł ?
|
|
Ktoś mi kiedyś mówił co pracuje w tej branży że naszą wode można porównać z Aqua mineral itp. I że jest to bardzo czysta woda.
|
|
Ej widzialiście co było o 15.30 na forum ?? chyba z 6 tematów PEJA naraz o jakiś kondonach i night clubie Pudziana :[ Wy to widzialiscie czy tylko sie przewidziałem ;[
|
|
Woda na oko czysta. Nieprzegotowanej nie próbowałem. Od dwudziestu lat. A że w nocy brak ciepłej? Pytanie raczej do kotłowego, który w piecu pali. Może woli wódę i o tej porze nie ma już siły machać szuflą?
|
|
Najczęściej o tej porze to się wraca z roboty , ale tej czarnej .
|
|
markac a może jeszcze masz linka z forum politycznego bo zapomnialem jakie tety tam pisalem MOZE MI PRZYPOMNISZ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |