środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Picie to życie ,życie to picie -WODA LECĄCA Z KRANÓW.

WODA z naszych kranów. Czy jest dostatecznie oczyszczona?? A i czemu po godzinie 01.00 niema CIEPŁEJ WODY!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Picie to życie ,życie to picie -WODA LECĄCA Z KRANÓW.

Bo o tej porze się śpi, a nie siedzi w wannie.
Nooo chyba, że się komuś przysnęło w wannie...
Brudny do pracy, a fe!

A może byś pomyslała o ludziach, którzy w nocy z pracy wracają? Byłoby zacnie.

Straszna lipa z tą wodą. Płacisz a nie ma. Oszczędność?

Co do oczyszczenia chyba jesteśmy w regionie o bardzo czystej wodzie lecącej z kranów. Herbatka nie jest mętna jak w Białymstoku, nie śmierdzi jak w Krakowie.... może nie jest źle ;)

Z krakowskiej wody nie korzystałam, ale z białostockiej nieraz i przyznaję, że jest okropna.
My Łomżanie mamy to szczęście, że wodę z kranu mamy zacną. Nie wiem jak bardzo jest ona czysta, ale ja, jako jej użytkownik, jestem bardzo zadowolona :)))

Tak, nasza kranówa jest najlepsza. Z niejednego kranu wode piłem i wiem co mówie ;)

Ludzie, nie dajcie się sprowokować, ten temat to żart. Jedny jego post który przetrwał do rana :). Tutaj screenshot z tego, co się działo w nocy :P - http://markac.lomza.com/public/4lomza/forum.jpg.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

haahahaha
no nieźle vivez naśmiecił
mogliby nie usuwać tych tematów
forum od razu by odżyło
a tak jest trochem powiewa nudą

Hehe vivezowi sie chyba nudziło, a co do wody to mamy można powiedziec mineralną w kranach w porównaniu z innymi miastami, u nas ładniej pachną niektóre scieki niż w niektórcyh miastach kranówka.

He he miał chłopak wenę twórczą i go wycięli. Nie promujemy młodych talentów, oj nie, tylko ci najbardziej upierdliwi jakoś sobie radę dają, zmieniając nicki i wrzucając coraz to ciekawsze tematy w odstępach czasowych. Vivez się za bardzo postarał. ;) Jak to mówią, nadgorliwość.... :D

A czemu nie ma już tych tematów co Vivez napisał ??? ja zobaczyłem że były jakieś tam odpowiedzi ????? no to kto je usunoł ?

Ktoś mi kiedyś mówił co pracuje w tej branży że naszą wode można porównać z Aqua mineral itp. I że jest to bardzo czysta woda.

Ej widzialiście co było o 15.30 na forum ?? chyba z 6 tematów PEJA naraz o jakiś kondonach i night clubie Pudziana :[ Wy to widzialiscie czy tylko sie przewidziałem ;[

Woda na oko czysta. Nieprzegotowanej nie próbowałem. Od dwudziestu lat. A że w nocy brak ciepłej? Pytanie raczej do kotłowego, który w piecu pali. Może woli wódę i o tej porze nie ma już siły machać szuflą?

Najczęściej o tej porze to się wraca z roboty , ale tej czarnej .

markac a może jeszcze masz linka z forum politycznego bo zapomnialem jakie tety tam pisalem MOZE MI PRZYPOMNISZ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org