wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Alkohol

Mam pytanie gdzie lepiej kupić alkohol na wesele w MAKRO czy w hurtowni alkoholi? Z góry dzieki za odp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Alkohol

Dziwne pytanie zadajesz. Porównaj ceny tu i tu i kup tam gdzie kożystniej. Wiadomo że na wesele kupuje się więcej, to i kilka groszy różnicy się opłaca, tyle że jak masz się specjalnie do Białego czy do Wawy wybierać, to policz sobie jeszcze drogę. Mogę Ci jedynie podpowiedzieć, ile go kupić- 0,7l na parę. W zupełności wystarczy, a i zostanie na chrzciny.

Ja ci mogę bimberku upędzić hektolitry. Goście szybko się znietrzeżwią tym trunkiem, to i na jedzeniu zaoszczędzisz.

marcelus2000 az na taką skalę to produkujesz? a ile za polówkę?:D

10 za flaszkę. Jak z gwinta wypijesz całą, skrzynkę masz gratis.

bez różnicy

w biedronce kup

W makro często są promocje, mi np. trafiło się, że do każdego kartona (12 butelek) sobieskiego dostałam 8 drinków sobieskiego. Czyli na 12 kartonach dostałam 96 butelek, więc się opłaciło, ale bez promocji nie warto raczej.
Poza tym spójrz, że w gazetce te ceny na wódkę są z napisem "koncesja", więc musisz mieć kogoś, to ma sklep z alkoholem i kupi na siebie, bo bez koncesji, cena znacznie różni się od tej z gazetki ;o)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org