Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Alkohol |
Mam pytanie gdzie lepiej kupić alkohol na wesele w MAKRO czy w hurtowni alkoholi? Z góry dzieki za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Alkohol |
Dziwne pytanie zadajesz. Porównaj ceny tu i tu i kup tam gdzie kożystniej. Wiadomo że na wesele kupuje się więcej, to i kilka groszy różnicy się opłaca, tyle że jak masz się specjalnie do Białego czy do Wawy wybierać, to policz sobie jeszcze drogę. Mogę Ci jedynie podpowiedzieć, ile go kupić- 0,7l na parę. W zupełności wystarczy, a i zostanie na chrzciny.
|
|
Ja ci mogę bimberku upędzić hektolitry. Goście szybko się znietrzeżwią tym trunkiem, to i na jedzeniu zaoszczędzisz.
|
|
marcelus2000 az na taką skalę to produkujesz? a ile za polówkę?:D
|
|
10 za flaszkę. Jak z gwinta wypijesz całą, skrzynkę masz gratis.
|
|
bez różnicy
|
|
w biedronce kup
|
|
W makro często są promocje, mi np. trafiło się, że do każdego kartona (12 butelek) sobieskiego dostałam 8 drinków sobieskiego. Czyli na 12 kartonach dostałam 96 butelek, więc się opłaciło, ale bez promocji nie warto raczej. Poza tym spójrz, że w gazetce te ceny na wódkę są z napisem "koncesja", więc musisz mieć kogoś, to ma sklep z alkoholem i kupi na siebie, bo bez koncesji, cena znacznie różni się od tej z gazetki ;o)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |