wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
koparka itd ....

witam wszystkich mam kilka pytań związane z koparką JCB o to jedno z nich... 1. Czy potrzebna jest dodatkowa kategoria prawojazdy do kierowania tym pojazdem jeżeli posiadam tylko kat "B" ???
2. W jakiej cenie jest przeprowadzony taki kurs i jaki czas trwa ten kurs???
3. Ile kosztuje ewentualna poprawka z egzaminu na JCB ??
pozdrawiam Cinek 1999 :-) dzięki za infffo :)

pracuś.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: koparka itd ....

jakaś kategoria lub uprawnienia są napewno jakieś potrzebne. Dokładniej to niewiem, poszukaj po necie, może coś znajdziejsz albo poczekaj, wypowie się może w tym temacie jakiś fachowiec.

Łomża, Łomża, Łomża . . .

W NOT wszystko ci powiedzą . Oni takie kursy organizują.

a ja bym radził żebyś zgłosił się do Makbud- u na ulicę poligonową ja tam robiłem właśnie taki kurs . Trwał tak około miesiąca i koszt wynosił jak dobrze pamiętam 1100 złotych > powodzenia

Do prowadzenia koparki potrzebne sa uprawnienia na koparke. Do prowadzenia koparko - ladowarki u prawnienia na koparkoladowarke. Taki kurs kosztuje ok 2000zl (w zaleznosci od ilosci osob chetnych im wieksza grupa tym taniej) i trwa ok 2 miesiecy (w tym godziny teoretyczne i praktyczne) Mam nadzieje ze rozwialem twoje watpliwosci a jesli mialbys jeszcze jakies nie jasnosci to pisz, chetnie odpowiem. Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org