Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koparka itd .... |
witam wszystkich mam kilka pytań związane z koparką JCB o to jedno z nich... 1. Czy potrzebna jest dodatkowa kategoria prawojazdy do kierowania tym pojazdem jeżeli posiadam tylko kat "B" ??? 2. W jakiej cenie jest przeprowadzony taki kurs i jaki czas trwa ten kurs??? 3. Ile kosztuje ewentualna poprawka z egzaminu na JCB ?? pozdrawiam Cinek 1999 :-) dzięki za infffo :) pracuś.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koparka itd .... |
jakaś kategoria lub uprawnienia są napewno jakieś potrzebne. Dokładniej to niewiem, poszukaj po necie, może coś znajdziejsz albo poczekaj, wypowie się może w tym temacie jakiś fachowiec. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
W NOT wszystko ci powiedzą . Oni takie kursy organizują.
|
|
a ja bym radził żebyś zgłosił się do Makbud- u na ulicę poligonową ja tam robiłem właśnie taki kurs . Trwał tak około miesiąca i koszt wynosił jak dobrze pamiętam 1100 złotych > powodzenia
|
|
Do prowadzenia koparki potrzebne sa uprawnienia na koparke. Do prowadzenia koparko - ladowarki u prawnienia na koparkoladowarke. Taki kurs kosztuje ok 2000zl (w zaleznosci od ilosci osob chetnych im wieksza grupa tym taniej) i trwa ok 2 miesiecy (w tym godziny teoretyczne i praktyczne) Mam nadzieje ze rozwialem twoje watpliwosci a jesli mialbys jeszcze jakies nie jasnosci to pisz, chetnie odpowiem. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |