Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie najlepiej kupic farby na remont ? |
Od niedawna mieszkam w Łomzy i nie znam miasta, jest wiosna i planuje generalny remont, gdzie najlepiej/najtaniej zrobic zakupy ? Chodzi mi o wszystkie materiały potrzebne do odrestaurowania mieszkania,gdzie największy wybór ? Słyszałem o farmalu,tęczy i mastorze ? Gdzie nie zrobią mnie w konia ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie najlepiej kupic farby na remont ? |
wszędzie zrobią cię w konia w tych trzech sklepach,są dosyć drodzy taniej będziesz miał u kuligowskiej albo w w barwie
|
|
Jeśli chodzi o mnie to od kilku lat jako wykonawca robię zakupy w mastorze i skłamałbym narzekając ,ekipa jest kompetentna, ceny są takie jak zawsze, ale wystarczy wspomnieć o rabacie, dostaniesz od razu bez gadki Tomek
|
|
Jeśli chodzi o mnie to od kilku lat jako wykonawca robię zakupy w mastorze i skłamałbym narzekając ,ekipa jest kompetentna, ceny są takie jak zawsze, ale wystarczy wspomnieć o rabacie, dostaniesz od razu bez gadki Tomek
|
|
Net mi się ślimaczy i dwa razy mój post wywaliło Tomek
|
|
Również polecam Mastora, koniecznie upomnij sie o rabat:) Kasia Arbuz
|
|
a ja polecam tęczę na placu niepodległości. Miła i fachowa obsługa ceny są dobre a rabat też można łatwo dostać. w razie potrzeby towar dowożą bez dodatkowych kosztów to jest duży + przy większych zakupach :)
|
|
Ostatnio robiłam zakupy w Farmalu, ceny są takie same jak w Mastorze, ale panowie w Mastorze bardziej elastycznie podchodzą do kwestii rabatu,ogólnie wszędzie jest podobnie"
|
|
Ceny wymienione w powyższych sklepach są porównywalne rabat uzyskać łątwiej w mastorze. Profesjonalną pomoc w dokonywaniu zakupów do remotnu uzyskałem w mastorze. W farmalu niezabardzo chcieli mi pomóc w ostanich zakupach, pól godziny straciłem na szukaniu farby.
|
|
A jak to wypada z cenami w LeR Łomer LEN w Białymstoku. Lepiej tam zrobić zakupy na remont ? mam na mysli zapkup Gresu, terakoty, farb, deski barlineckiej i wszelkich gładzi i szpachli. Porównywał ktoś ceny?
|
|
w LeR może być taniej ale trzeba liczyć się z tym że cena + koszty paliwa to wyjdzie Cię tak samo lub nawet drożej niż tu na miejscu w Łomży. W razie gdy zabraknie Ci 1 czy 2 płytek musisz znów tam jechać bo u nas możesz takiego wzoru nie dostać a to kolejne dodatkowe koszta
|
|
Brałem zawsze na starym rynku, teraz w mastorze, ale róznicy nie widze, tu i tam dostane rabat, ewentualnie w mastorze jest większy komfort i kawe za friko można wypić Bastek
|
|
zgadzam sie ceny w farmalu sa podobne do mastora jednak w pierwszym jak wczoraj robilem zakupy to obsluga nie za bardzo chetna byla pomoc
|
|
rabat rabatem ale warto brać pod uwagę cene w jednym sklepie powiedzą Ci ze dostaniesz 5% a w drugim że 15% a co do czego to przy 5% rabacie zapłacisz mniej niż przy 15 :] waro też się nad tym zastanowić :D
|
|
2 lata temu w Farmalu miałem nieciekawą sytuację. Sprzedawca był niemiłym gburem i pomyślałem że to kierownik sklepu Bastek
|
|
Z tym mastorem to bym nie przesadzał, faktycznie mają sympatyczną atmosfere,ale cenowo są średnio konkurencyjni, jesli naprawde chcesz zrobic zakupy na kilka tys. to wal do leroya do białego.
|
|
jeśli chcesz to zajrzyj na http://www.teczalomza.pl/
|
|
Dobra,sklep juz wybrałem,jesli ktoś sie zna to podpowiedzcie jeszcze która farbka w kolorze jest najlepsza w stosunku cana/jakość ? W punktach sprzedaży mówią bardzo róznie.
|
|
Dobra jest lateksowa , jeżeli wybierzesz z już barwionych fabrycznie , to będzie taniej niż przygotowana w mieszalniku.
|
|
lateks jest dobry na wszystko :)
|
|
W "Tęczy" poszukaj, tam jest spory wybór i listwy możesz kupić...
|
|
Wszyscy i tak dostana po dupie jak się ten sklep koło media expert otworzy niedługo ;) ;)
|
|
ja najczęściej szukam informacji o farbach w internecie. Jakiś czas temu remontowałem salon i pokój mojego synka. Dużo ciekawych wiadomości znalazłem na http://budblog.pl/ Dzięki ciekawym artykułom dobrałem super farbę i inne materiały do remontu. Udało mi się też wybrać super olej do parkietu. Warto wejść sobie na stronkę i poczytać :)
|
|
A może kupić farby do malowania w Internecie? … przykładowo farby kabe ( https://www.ramii.pl/farby-kabe/ ) cechuje wysoka jakość za naprawdę bardzo rozsądną cenę. Paleta kolorów jest imponująca… Farby nie ścierają się i przez długi czas wyglądają świeżo…
|
|
dyzio nikt w twoim bieda-sklepiku nie kupuje . Odradzam !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |