Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przechodzi pojecie jake Fury podjezdzaja pod PKPS. |
To wszystko stoi za makaronem maka i czyms tam jeszcze . Normalnie smiechu warte i o pomste do nieba wolac jak biedny podjezdza Mercedesem ,Golfem jakas Vektra stoi jeszcze wiele innych. Dziad
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przechodzi pojecie jake Fury podjezdzaja pod PKPS. |
że co ????
|
|
Nie rozumiem tego postu....
|
|
Znow ta manipulacja. Skad wiesz,czy to auta ludzi proszacych o pomoc?
|
|
a wszystkim dają to i ja podjadę moją 10 letnią limuzyną :)
|
|
Chodzi pewnie o ten Punkt Pomocy nie daleko kościoła i polo.. Też widzę z okna jacy NIEKTÓRZY biedni i potrzebujacy pomocy tam podjeżdżają..Niektórzy rzeczywiście są bez pracy i w trudnej sytuacji,ale są i tacy którzy formalnie tej pracy również nie mają ale tylko tu w Polsce a tak naprawdę to więcej niż pół rodzinki za granicą siedziiiale co im tam,dają to biorą..dobrze i 1kg mąki do przodu...wszędzie cwaniactwo,oszukaństwo i złodziejstwo..
|
|
Czego nie rozumiesz taki a co tu rozumiec jak mnie nie stac na zycie i prosze o wsparcie to nie jade tam fura .bo jej nie mam. Datki nie sa rozdawane w tonach tylko po pare kg. Gamoniu czego nie rozumiesz ?? Dziad
|
|
widziałem dzis duza kolejka ludzi a jeszcze większa samochodów
|
|
ze tez ludzie wstydu nie mają , są ludzie biedni którzy potrzebują naprawdę pomocy ale się wstydzą wyciągnąć rękę o pomoc , a ci bez wstydu to lezą jaka świnia w kapustę, moim zdaniem powinien być przeprowadzany wywiad środowiskowy i odpowiednie placówki czy tez osoby uprawnione powinny sprawdzać czy faktycznie pomoc należny się osobie która o nią się ubiega ,
|
|
hehe obrotny i zaklamany jak Polak bigi2004
|
|
popieram !!!!!!!!! sam znam taką rodzinę która wystawiłoa sobie chcjędę zaj....biaszcza na łożycy mają interes tylko nie na siebie po pomoc jużdzą terenówka biora paczki wędlinę nie przeżrą a potem psy to jedzą i co wy nato??? będziesz bogaty jak będziesz swiniowaty........ j23-znowu nadaje....
|
|
a nie pomyślał nikt, że część z tych osób mogło poprosić znajomego o pomoc w przewiezieniu? Mnie znajoma kiedys poprosila, czy nie pomoge jej. 3 osobwa rodzina dostaje 10 kg mąki, 4 kg makaronu, kilka litrow mleka itp, to ile dostaje rodzina 5-6 osobowa. Jak ciężko to przenieść do domu. Więc nie ma co sie dziwic samochodów, poprostu maja dobrych znajomych
|
|
Czy ktoś nad tą cała sytuacją w Łomży panuje?!?!?!?! Jest kupa cwaniaków , która za cel postawiła sobie kombinowanie a to skocza do MOPS-u po jakąs zapomogę a to do Caritas-su na obiadek a to do PKPS-u po darowizny Ja nikomu biedy nie zazdroszczę ale czy wspomagani są najbardziej potrzebujący, czy w mieście odpowiedzialne słuzby maja orientację ile jest ludzi naprawdę potrzebujacych/niekoniecznie tych oblatywaczy/. Czy działa w Łomży jakiś zintegrowany system pomocy dla ludzi potrzebujących np. przy MOPS czy panuje,, wolna amerykanka,,i cwaniactwo DiDi
|
|
biadolenie takie kto potrzebuje a kto nie. widac zazdorscicie ze zakombinowac nie potraficie he. jak panstwo chce dawac to niech daje a co tam tusk napewno nie zbiednieje
|
|
Cwaniacy!!!, jak tak będziemy robić to Polski nie zbudujemy!!!! powinno się sprawdzać sytuację materialną poprzez wywiad środowiskowy, pomoc dla tych najbiedniejszych rodzin!!! a nie dla cwaniaków!!!trzeba reagować na takie rzeczy.
|
|
Bo się sprawdza właśnie głównie poprzez wywiady środowiskowe, sprawdzanie dochodów ,itp. Nikt przypadkowy sobie nie pójdzie i niedostanie co by chciał.
|
|
ok, moze i jaki znajomy podwiozl, ale ja i taxi widzialem jak czekalo na klienta, a za to trzeba przeciez zaplacic:/ chyba kontrola powinna byc bardziej rygorystyczna, lepiej dawac wiecej tym naprawde potrzebujacym niz po trochun wszystkim... wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą
|
|
Lesny dziadek nie nazywaj mnie gamoniem poprostu nie zrozumialem twojego postu - juz teraz rozumiem o co ci chodzi, ale nie wypowiadam sie na ten temat bo nie wiem jakimi furami i kto przyjezdza, takze ten post pozostawiam bez komentarza
|
|
Czasem naprawdę biedny wstydzi się prosić o pomoc. A są spryciarze, którzy kombinują. Filmy download eonline.pl
|
|
czeczenochujuw tam brakuje jeszcze
|
|
przeczytalam wszystkie wasze wypowidzi gowno wiecie i jest fajnie
|
|
może tam talony na benzynę rozdają... znam osobiście kilku co nie płacą za mieszkania po kilka miesięcy i spółdzielnia im umożyła długi, w caritasie pierwsi w kolejce i te hu*e za miesiąc kupili sobie auto za 20 tyś i gitara to już nie chodzi o to kto jak kombinuje tylko nie wiem jak taka osoba może rano patrzeć w lustro... chociaż takim świniom to nawet jak na morde naplujesz to powiedzą że pada deszcz
|
|
Podobnie jest wszedzie. Znam siwowlosego karateke z czarnym pasem z Bialego ktory wzia sie z 26letnia murzynka i dostaja badz co i badz ile za darmo. Zarcie, ciuchy itp. Cala rodzine obdarowali na swieta. Ale trzeba miec tupet i zero wstydu aby brac jak nie nalezy sie. Z drugiej strony, z opowiesci sasiada wiem ze 30 lat temu jak strajkowali, zwiazki rozdawaly np. darmowy ser. Przyjezdzali po to wszyscy, a szczegolnie ci ktorzy nie strajkowali. Oczywiscie obie historie z usa....
|
|
ser to dawali chyba w szkołach ,taki czerwony... ble u mnie poszedł do kosza. Nikt go nie chciał
|
|
z tego co tu widac to powinni wg was wycofać becikowe, dodatki rodzinne, ulgi na dzieci etc. Proszę Państwa nie zazdrośćcie, że ktoś coś ma, albo , że dostał za darmo. Trzeba się cieszyć, że naród potrafi sobie radzić i się bogaci :)
|
|
Jeśli ludzie naprawdę biedni wstydzą się wyciągać rękę o pomoc, to z co oni, lub za co jedzą? Czyżby odżywiali się powietrzem? Opieka Spoleczna przyznaje wszelką pomoc rodzinom potrzebującym na podstawie przedstawionych na papierze dochodów. Nie ma takich możliwości , aby przeprowadzić dokładne śledztwo, nie jest policją. Jeśli ludzie bogaci, lub średniozamożni jeżdżą po jałmużnę to cóż.......należałoby się im tylko współczuć, świadczy to o jakiś odchyłkach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |