poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przechodzi pojecie jake Fury podjezdzaja pod PKPS.

To wszystko stoi za makaronem maka i czyms tam jeszcze .
Normalnie smiechu warte i o pomste do nieba wolac jak biedny podjezdza Mercedesem ,Golfem jakas Vektra stoi jeszcze wiele innych.

Dziad

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przechodzi pojecie jake Fury podjezdzaja pod PKPS.

że co ????

Nie rozumiem tego postu....

Znow ta manipulacja. Skad wiesz,czy to auta ludzi proszacych o pomoc?

a wszystkim dają to i ja podjadę moją 10 letnią limuzyną :)

Chodzi pewnie o ten Punkt Pomocy nie daleko kościoła i polo.. Też widzę z okna jacy NIEKTÓRZY biedni i potrzebujacy pomocy tam podjeżdżają..Niektórzy rzeczywiście są bez pracy i w trudnej sytuacji,ale są i tacy którzy formalnie tej pracy również nie mają ale tylko tu w Polsce a tak naprawdę to więcej niż pół rodzinki za granicą siedziiiale co im tam,dają to biorą..dobrze i 1kg mąki do przodu...wszędzie cwaniactwo,oszukaństwo i złodziejstwo..

Czego nie rozumiesz taki a co tu rozumiec jak mnie nie stac na zycie i prosze o wsparcie to nie jade tam fura .bo jej nie mam.
Datki nie sa rozdawane w tonach tylko po pare kg.
Gamoniu czego nie rozumiesz ??

Dziad

widziałem dzis duza kolejka ludzi a jeszcze większa samochodów

ze tez ludzie wstydu nie mają , są ludzie biedni którzy potrzebują naprawdę pomocy ale się wstydzą wyciągnąć rękę o pomoc , a ci bez wstydu to lezą jaka świnia w kapustę, moim zdaniem powinien być przeprowadzany wywiad środowiskowy i odpowiednie placówki czy tez osoby uprawnione powinny sprawdzać czy faktycznie pomoc należny się osobie która o nią się ubiega ,

hehe obrotny i zaklamany jak Polak

bigi2004

popieram !!!!!!!!!
sam znam taką rodzinę która wystawiłoa sobie chcjędę zaj....biaszcza na łożycy mają interes tylko nie na siebie po pomoc jużdzą terenówka biora paczki wędlinę nie przeżrą a potem psy to jedzą i co wy nato???
będziesz bogaty jak będziesz swiniowaty........

j23-znowu nadaje....

a nie pomyślał nikt, że część z tych osób mogło poprosić znajomego o pomoc w przewiezieniu? Mnie znajoma kiedys poprosila, czy nie pomoge jej. 3 osobwa rodzina dostaje 10 kg mąki, 4 kg makaronu, kilka litrow mleka itp, to ile dostaje rodzina 5-6 osobowa. Jak ciężko to przenieść do domu. Więc nie ma co sie dziwic samochodów, poprostu maja dobrych znajomych

Czy ktoś nad tą cała sytuacją w Łomży panuje?!?!?!?!

Jest kupa cwaniaków , która za cel postawiła sobie kombinowanie
a to skocza do MOPS-u po jakąs zapomogę
a to do Caritas-su na obiadek
a to do PKPS-u po darowizny
Ja nikomu biedy nie zazdroszczę ale czy wspomagani są najbardziej potrzebujący, czy w mieście odpowiedzialne słuzby maja orientację ile jest ludzi naprawdę potrzebujacych/niekoniecznie tych oblatywaczy/.
Czy działa w Łomży jakiś zintegrowany system pomocy dla ludzi potrzebujących np. przy MOPS czy panuje,, wolna amerykanka,,i cwaniactwo

DiDi

biadolenie takie kto potrzebuje a kto nie.
widac zazdorscicie ze zakombinowac nie potraficie he.

jak panstwo chce dawac to niech daje a co tam tusk napewno nie zbiednieje

Cwaniacy!!!, jak tak będziemy robić to Polski nie zbudujemy!!!! powinno się sprawdzać sytuację materialną poprzez wywiad środowiskowy, pomoc dla tych najbiedniejszych rodzin!!! a nie dla cwaniaków!!!trzeba reagować na takie rzeczy.

Bo się sprawdza właśnie głównie poprzez wywiady środowiskowe, sprawdzanie dochodów ,itp. Nikt przypadkowy sobie nie pójdzie i niedostanie co by chciał.

ok, moze i jaki znajomy podwiozl, ale ja i taxi widzialem jak czekalo na klienta, a za to trzeba przeciez zaplacic:/ chyba kontrola powinna byc bardziej rygorystyczna, lepiej dawac wiecej tym naprawde potrzebujacym niz po trochun wszystkim...

wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą

Lesny dziadek nie nazywaj mnie gamoniem poprostu nie zrozumialem twojego postu - juz teraz rozumiem o co ci chodzi, ale nie wypowiadam sie na ten temat bo nie wiem jakimi furami i kto przyjezdza, takze ten post pozostawiam bez komentarza

Czasem naprawdę biedny wstydzi się prosić o pomoc. A są spryciarze, którzy kombinują.

Filmy download eonline.pl

czeczenochujuw tam brakuje jeszcze

przeczytalam wszystkie wasze wypowidzi
gowno wiecie

i jest fajnie

może tam talony na benzynę rozdają...

znam osobiście kilku co nie płacą za mieszkania po kilka miesięcy i spółdzielnia im umożyła długi, w caritasie pierwsi w kolejce i te hu*e za miesiąc kupili sobie auto za 20 tyś i gitara

to już nie chodzi o to kto jak kombinuje tylko nie wiem jak taka osoba może rano patrzeć w lustro... chociaż takim świniom to nawet jak na morde naplujesz to powiedzą że pada deszcz

Podobnie jest wszedzie. Znam siwowlosego karateke z czarnym pasem z Bialego ktory wzia sie z 26letnia murzynka i dostaja badz co i badz ile za darmo. Zarcie, ciuchy itp. Cala rodzine obdarowali na swieta. Ale trzeba miec tupet i zero wstydu aby brac jak nie nalezy sie.
Z drugiej strony, z opowiesci sasiada wiem ze 30 lat temu jak strajkowali, zwiazki rozdawaly np. darmowy ser. Przyjezdzali po to wszyscy, a szczegolnie ci ktorzy nie strajkowali. Oczywiscie obie historie z usa....

ser to dawali chyba w szkołach ,taki czerwony... ble u mnie poszedł do kosza. Nikt go nie chciał

z tego co tu widac to powinni wg was wycofać becikowe, dodatki rodzinne, ulgi na dzieci etc.

Proszę Państwa nie zazdrośćcie, że ktoś coś ma, albo , że dostał za darmo.
Trzeba się cieszyć, że naród potrafi sobie radzić i się bogaci :)

Jeśli ludzie naprawdę biedni wstydzą się wyciągać rękę o pomoc, to z co oni, lub za co jedzą? Czyżby odżywiali się powietrzem?
Opieka Spoleczna przyznaje wszelką pomoc rodzinom potrzebującym na podstawie przedstawionych na papierze dochodów. Nie ma takich możliwości , aby przeprowadzić dokładne śledztwo, nie jest policją.
Jeśli ludzie bogaci, lub średniozamożni jeżdżą po jałmużnę to cóż.......należałoby się im tylko współczuć, świadczy to o jakiś odchyłkach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org