czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
studio tatuażu

witam. co sądzicie o tym, żeby powstało w Łomży profesjonalne studio tatuażu ?? pytam z ciekawości bo niemam roboty:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: studio tatuażu

Osobiscie sadze ze przydalo by sie takie,ale malo jest osob naprawde uzdolnionych pod tym wzgledem nie wliczajac kilku osob z lomzy

www.lomzateam.ocom.pl

I pewnie naoglądałeś się Miami Ink ? - jeśli na takim poziomie chcesz to robić to śmiało ... z głodu nie umrzesz !

Musisz liczyć się z tym że połowa klientów to będą małolaty którzy przyjdą zrobić sobie "pająka" albo "tygrysa" itp żeby udawać super joł elo gangsta...

Support Your Local Football Team.

wg mnie nasze miasto to nie jest miejsce na taki biznes... zainwestujesz kupe kasy i dlugo dlugo Ci się to nie zwróci, tak mi sie wydaje... nie mówie że ludzie w Łomży wogle nie robią sobie tatuaży ale poprostu nie ma na to wielkiego szału, poza tym u nas juz jest jedne studio. I zgadzam sie z poprzednikiem, raczej bedziesz mial smieszne zlecenia, bo ludzie w Łomży nie mają pieniędzy na duże poważne tatuaże a jeśli mają to bedą woleli pojechać do białego czy wawy żeby zrobić sobie ten tatuaż w salonie z renomą... To takie moje skromne zdanie...

Nie sluchaj nikogo,tylko zakladaj! Super zarobisz w Lomzy! No i ludzie ukryja braki w opaleniu!

Nie sluchaj nikogo.. he he

Nie ma roboty,wiec zajmuje sie z ciekawosci zapytywaniem? Zajmij sie chlopie robota! He He

fajny pomysł:)

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org