Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
studio tatuażu |
witam. co sądzicie o tym, żeby powstało w Łomży profesjonalne studio tatuażu ?? pytam z ciekawości bo niemam roboty:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: studio tatuażu |
Osobiscie sadze ze przydalo by sie takie,ale malo jest osob naprawde uzdolnionych pod tym wzgledem nie wliczajac kilku osob z lomzy www.lomzateam.ocom.pl
|
|
I pewnie naoglądałeś się Miami Ink ? - jeśli na takim poziomie chcesz to robić to śmiało ... z głodu nie umrzesz !
|
|
Musisz liczyć się z tym że połowa klientów to będą małolaty którzy przyjdą zrobić sobie "pająka" albo "tygrysa" itp żeby udawać super joł elo gangsta... Support Your Local Football Team.
|
|
wg mnie nasze miasto to nie jest miejsce na taki biznes... zainwestujesz kupe kasy i dlugo dlugo Ci się to nie zwróci, tak mi sie wydaje... nie mówie że ludzie w Łomży wogle nie robią sobie tatuaży ale poprostu nie ma na to wielkiego szału, poza tym u nas juz jest jedne studio. I zgadzam sie z poprzednikiem, raczej bedziesz mial smieszne zlecenia, bo ludzie w Łomży nie mają pieniędzy na duże poważne tatuaże a jeśli mają to bedą woleli pojechać do białego czy wawy żeby zrobić sobie ten tatuaż w salonie z renomą... To takie moje skromne zdanie...
|
|
Nie sluchaj nikogo,tylko zakladaj! Super zarobisz w Lomzy! No i ludzie ukryja braki w opaleniu!
|
|
Nie sluchaj nikogo.. he he
|
|
Nie ma roboty,wiec zajmuje sie z ciekawosci zapytywaniem? Zajmij sie chlopie robota! He He
|
|
fajny pomysł:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |