czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cyklinowanie

Bardzo proszę o kontakt z dobrym fachowcem od cyklinowania podłóg.Może ktoś cyklinował wcześniej i może mi polecić.Z góry dziękuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cyklinowanie

509281054 to jest nr to naprawdę dobrego fachowca.Ja i znajomi którym polecałem są bardzo zadowoleni z usług.Może być tylko zawalony robotą.
Nie polecam korzystać z ogłoszeń

0508403403 profesjonalizm.polecam

Idź do sklepu Magiadrewna - róg Dwornej i Szkolnej, tam Ci polecą naprawdę sprawdzonych profesjonalistów. Na forum ktoś coś napisze , ale czy to prawda? Od razu zapytasz tam o lakiery , które będą potrzebne. W tym sklepie otrzymasz profesjonalne informacje na temat podłóg i chemii do nich stosowanej.

ja jestem właśnie w trakcie cyklinowania podłóg w mieszkaniu. Jeden "fachowiec" skopał robotę w dwóch pokojach. Teraz do reszty wzięłam innego pana. Jeden pokój już skończył. 12 m2 zrobił w dwa dni. Cyklinowanie, szpachlowanie, lakierowanie. Jestem zachwycona wyglądem podłogi dlatego bardzo polecam tego pana. Nr tel. 664 049 597.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org