Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cyklinowanie |
Bardzo proszę o kontakt z dobrym fachowcem od cyklinowania podłóg.Może ktoś cyklinował wcześniej i może mi polecić.Z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cyklinowanie |
509281054 to jest nr to naprawdę dobrego fachowca.Ja i znajomi którym polecałem są bardzo zadowoleni z usług.Może być tylko zawalony robotą. Nie polecam korzystać z ogłoszeń
|
|
0508403403 profesjonalizm.polecam
|
|
Idź do sklepu Magiadrewna - róg Dwornej i Szkolnej, tam Ci polecą naprawdę sprawdzonych profesjonalistów. Na forum ktoś coś napisze , ale czy to prawda? Od razu zapytasz tam o lakiery , które będą potrzebne. W tym sklepie otrzymasz profesjonalne informacje na temat podłóg i chemii do nich stosowanej.
|
|
ja jestem właśnie w trakcie cyklinowania podłóg w mieszkaniu. Jeden "fachowiec" skopał robotę w dwóch pokojach. Teraz do reszty wzięłam innego pana. Jeden pokój już skończył. 12 m2 zrobił w dwa dni. Cyklinowanie, szpachlowanie, lakierowanie. Jestem zachwycona wyglądem podłogi dlatego bardzo polecam tego pana. Nr tel. 664 049 597. _____________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |