Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kononowicz |
Jak myslicie, ma on tym razem szanse na europosla? Czy to start tylko by zwrocic na siebie osobe? Zarobic na reklamach tureckih sfeterkuw? Jak myslicie co czuje w tym momencie bialystok; jest dumny ze swego obywatela? Osobiscie ciesze sie rze nie jest on z lomzy. Jak dla mnie ta postac jest tak barwna jak jego sfeterki. jedyny prawdziwy jasio :}
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kononowicz |
twoj stary i jest fajnie
|
|
twoja bardzo stara :) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
hehehe:D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
jasiu twoja stara jje gównoa stary to ten kolezka od wsadzania w sobie w dupe sloika :D
|
|
Ja bym na niego głosował , bo mam dosyć tych złodziei . Wybiorę "normalnego" to będzie kradł i pierdział w stołek za grubą kasę .Czy to lepsze ??
|
|
no wiesz... jak glosowac to chociaz na takiego co umie improwizowac normalnego, co nie jest zlodziejem. a ten to widac od razu po co sie pha. on udaje jeszcze gorszego glupka niz ten FIN 2 posty wyrzej, jeszcze troche i bedzie mozna wystawic na posla swuj inwentarz: krowe swienie; tak wiem niewiele sie roznia od tyh co teraz so :} Konan na szcescie to postac z bajki, zecz niebyla jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
hehe , no ale przynajmniej śmiesznie by było wyobrażasz sobie Kononowicza jak reprezentuje Polskę i przemawia na jakimś spotkaniu tych euro przychlastów . W uni kierowcy powinni mieć zakaz picia alkoholu i palenia papierosów hahahahhaahahhahahaahhaahahah
|
|
konon jest dobrym wariatem ale niewiem czy europa by ogarnela jego fenomen Who's Your daddy?!!!
|
|
SD, trzeba wspierać lokalnych polityków co? CSK ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Co z tego ze się dostanie jak nie będzie wiedział co robić?Nie wiem wogóle po co on startuje.To jest śmieszne.W budynku w którym miałby pracować nie znajdzie nawet kibla co by się odlać.Niech lepiej ściągnie modele polityków do Cs'a i se porozdupca z deka.Może się uspokoi jak zobaczy kisiel w majtach...
|
|
Gość przewidział kryzys - jego góra.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |