niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kononowicz

Jak myslicie, ma on tym razem szanse na europosla?
Czy to start tylko by zwrocic na siebie osobe? Zarobic na reklamach tureckih sfeterkuw? Jak myslicie co czuje w tym momencie bialystok; jest dumny ze swego obywatela? Osobiscie ciesze sie rze nie jest on z lomzy.

Jak dla mnie ta postac jest tak barwna jak jego sfeterki.

jedyny prawdziwy jasio :}

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kononowicz

twoj stary

i jest fajnie

twoja bardzo stara :)

hehehe:D

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

jasiu twoja stara jje gównoa stary to ten kolezka od wsadzania w sobie w dupe sloika :D

Ja bym na niego głosował , bo mam dosyć tych złodziei . Wybiorę "normalnego" to będzie kradł i pierdział w stołek za grubą kasę .Czy to lepsze ??

no wiesz... jak glosowac to chociaz na takiego co umie improwizowac normalnego, co nie jest zlodziejem. a ten to widac od razu po co sie pha. on udaje jeszcze gorszego glupka niz ten FIN 2 posty wyrzej, jeszcze troche i bedzie mozna wystawic na posla swuj inwentarz: krowe swienie; tak wiem niewiele sie roznia od tyh co teraz so :} Konan na szcescie to postac z bajki, zecz niebyla

hehe , no ale przynajmniej śmiesznie by było wyobrażasz sobie Kononowicza jak reprezentuje Polskę i przemawia na jakimś spotkaniu tych euro przychlastów . W uni kierowcy powinni mieć zakaz picia alkoholu i palenia papierosów hahahahhaahahhahahaahhaahahah

konon jest dobrym wariatem ale niewiem czy europa by ogarnela jego fenomen

Who's Your daddy?!!!

SD, trzeba wspierać lokalnych polityków co? CSK ;)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Co z tego ze się dostanie jak nie będzie wiedział co robić?Nie wiem wogóle po co on startuje.To jest śmieszne.W budynku w którym miałby pracować nie znajdzie nawet kibla co by się odlać.Niech lepiej ściągnie modele polityków do Cs'a i se porozdupca z deka.Może się uspokoi jak zobaczy kisiel w majtach...

Gość przewidział kryzys - jego góra.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org