Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep hydrauliki siłowej |
Witam Czy orientuje się ktoś czy w łomży jest jakiś sklep z hydrauliką siłową, tz. rozdzielacze, złącza, przewody metalowe bezszwowe do hydrauliki. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep hydrauliki siłowej |
Zaśmiecasz kolego forum. Jak założyłeś w Łomży sklep z takim asortymentem, to zrobiłeś wielki błąd. Lepiej zmień branżę na np: "wszystko po 10 groszy", wtedy sukces w miasteczku murowany. pozdrawiam i życzę powodzenia
|
|
Jak umiesz czytać potrzebuję rozdzielacza hydraulicznego i osprzętu do niego, dlatego zadałem takie pytanie, i nie jest to zaśmiecanie forum, w przeciwieństwie do innych. Do tej pory zaopatrywałem się w ostrołęce ale pomyślałem że może jest jakiś sklep lub hurtownia w łomży i ktoś mi podpowie. Ponieważ o wszystkich sklepach człowiek nie ma pojęcia. Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi rzeczowe lub wcale się nie wypowadać.
|
|
Drogi Kazku pokornie przepraszam za posadzenie Twojej osoby o zaśmiecanie forum. Pragę tylko Tobie przypomnieć, że poszukujesz tego asortymentu w miasteczku, w którym jest na krzyż wszystkiego ze 3 hurtownie z twojej branży. Sugeruję, że o wiele prościej było odwiedzić przynajmniej jedną z ich i po prostu się zapytać o interesujące Twoją osobę fanty. Co do zaśmiecania forum, to niestety z w/w powodów muszę podtrzymać swój punkt widzenia. pozdrawiam i życzę sukcesów w działalności gospodarczej
|
|
kolego białystok ul. elewatorska obok serwisu dafa
|
|
...HYDROG...bstok...Elewatorska...to chyba najbliższa lokalizacja...
|
|
Możesz spytać u Jechowych na Wojska polskiego ale tam raczej mają tylko typowe rzeczy do ciągników i maszyn rolniczych.
|
|
Nie ograniczałbym się wyłącznie do sklepów stacjonarnych. Tańsze i lepsze produkty nabędziesz przez internet... Hydraulika siłowa, czy Hydraulika nabojowa - sprawdź wykorzystuje specjalne części, które odpowiednio wykorzystane potrafią zmaksymalizować zyski przedsiębiorców, którzy je wykorzystują.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |