Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Masaż |
Czy orientujecie się jaki jest koszt masażu relaksującego w Łomży ? , ewentualnie gdzie polecacie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Masaż |
na Kazańskiej u pana Żebrowskiego polecam ...a koszt to chyba 50 zł za godzinę :)
|
|
2 palce w... , to i za darmo zrobie :} jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
P.Żebrowski-hmm no nie wiem nie wiem-ja osobiście bym do niego nie poszła-ze względów estetycznych jakimi soba reprezentuje- bo wygląda.....a i mijesce gdzie to wykonuje nie bardzo przyjemne i relaksacyjne:_:)
|
|
od ulicy sadowej się wchodzi, nie znam (nie pamiętam) nazwiska ale z tego co mi wiadomo, masaż jest ok:)! kosztowało to 50 zł, Chyba warto!
|
|
Dobry masaż nie jest zły
|
|
P.Bielicki w gab.kosmetycznyn dermedic na Ks. Anny koszt masażu 40zł prezentuje się dobrze i miejsce przyjemne :)Polecam
|
|
a ile kosztuje happy ending w takim salonie
|
|
Ja polecam kupić sobie do domu fotel do masażu. Wtedy nie trzeba płacić w salonach. Można się zdziwić jak dobrze taki fotel masuje. Firma Casada sprzedaje przykładowo takie fotele.
|
|
mogę polecić tego masażystę, przyjeżdża do domu jak klient sobie życzy: 514 632 445 _____________________ Łomża...... cała prawda!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |