Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uciekły psy |
Wczoraj rano uciekły dwa psy. Jeden duzy maści biszkoptowej a drugi mały brązowy. Dzisiaj rano podobno były w konarzycach. Jeżeli ktoś je widział prosze o informacje. Z góry dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uciekły psy |
Jak uciekły tzn że nie miały dobrze u Ciebie;p Support Your Local Football Team.
|
|
co prawda to prawda Pomysłowo.
|
|
Może to i dobrze , że udało im się uciec?
|
|
Bez wątpienia;-)zgadzam się z poprzednikami ;-]dawałeś im chociaż jeść?
|
|
Wczoraj widziałam koło Lidla podobne-wielorasowe,nie wygladały na przerażone czy zagubione....chociaż na zbyt zadbane to też nie wyglądały.
|
|
wczoraj wieczorem taki biszkoptowy to kręcił się po krasce, miał obroże ze skóry
|
|
suki maja cieczki i jest fajnie
|
|
hehe wczoraj biszkoptowy dosyc duzy pies latal sobie po PWSiP widocznie byl glodny wiedzy
|
|
robrob tak to pewnie mój bo miałem takie informacje :) dzięki wszystkim za "informacje" pieski juz sie znalazły
|
|
A no i pomyście zanim cos napiszecie... nawet jasiu smietana sobie zartów nie robił... Ale jak to na tym forum bywa zawsze znajdzie sie ktos na jego poziomie.
|
|
Dlaczego? Przecież najważniejszą informację Madziuś przekazała tylko szkoda że jeszcze nie podała adresów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |