niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uciekły psy

Wczoraj rano uciekły dwa psy. Jeden duzy maści biszkoptowej a drugi mały brązowy. Dzisiaj rano podobno były w konarzycach. Jeżeli ktoś je widział prosze o informacje. Z góry dziękuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uciekły psy

Jak uciekły tzn że nie miały dobrze u Ciebie;p

Support Your Local Football Team.

co prawda to prawda

Pomysłowo.

Może to i dobrze , że udało im się uciec?

Bez wątpienia;-)zgadzam się z poprzednikami ;-]dawałeś im chociaż jeść?

Wczoraj widziałam koło Lidla podobne-wielorasowe,nie wygladały na przerażone czy zagubione....chociaż na zbyt zadbane to też nie wyglądały.

wczoraj wieczorem taki biszkoptowy to kręcił się po krasce, miał obroże ze skóry

suki maja cieczki

i jest fajnie

hehe wczoraj biszkoptowy dosyc duzy pies latal sobie po PWSiP widocznie byl glodny wiedzy

robrob tak to pewnie mój bo miałem takie informacje :) dzięki wszystkim za "informacje" pieski juz sie znalazły

A no i pomyście zanim cos napiszecie... nawet jasiu smietana sobie zartów nie robił... Ale jak to na tym forum bywa zawsze znajdzie sie ktos na jego poziomie.

Dlaczego? Przecież najważniejszą informację Madziuś przekazała tylko szkoda że jeszcze nie podała adresów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org