Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
7kier |
zna ktos moze chociaz pare tytulow piosenek jakie lecą na dyskotekach w klubie 7 kier?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 7kier |
an3ta93 Ty masz 16 lat kto Cie puszcza na dyskoteki ? to pytanie jest żałosne czemu ? sama sobie odpowiedz Łomża leży na Mazowszu !
|
|
jak nie masz zamiaru odpowiedziec ta pytanie to sie nie udzielaj,bo twoje zdanie nic nikogo nie interesuje
|
|
Na kolana i ziewaj ;] dziecko.
|
|
fasolki - zajac poziomka
|
|
Hahahahah Pomysłowo.
|
|
ooo a podobno moje zdanie nikogo nie interesuje :) skoncz gimnazjum najpierw dziecinko Łomża leży na Mazowszu !
|
|
...jak nie interesuje jak interesuje:D najlepiej na disko o prosze.., a do ksiazek i do szkoly paszol!!! ...a potem bedzie temacik na forum o takiej jednej malej co sie szlajala i du**pe pokazywala... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
blade loki - pieprz mnie kiedy te 7kier w koncu się spali...
|
|
leci tam wiele fajnych kawalków,niewiem o które ci chodzi...za duzo wymieniać
|
|
a ty czesiek zwazaj bo ktos ci kiedys to niewyparzono morde opali....chołota zajebana
|
|
missi_s - przynajmniej jedna normalna osoba tutaj ;)
|
|
tak samo normalna jak i Ty, kto normalny chodzi do tej speluny ?? głupia jakaś jesteś i naćpana
|
|
ty nie musisz tam chodzic...ale i nie obrazaj tych co tam chodza... JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI TO SIE LUBI CO SIE MA.......cereśnio
|
|
kiedyś sam tam chodziłem, ale ten właściciel dziadzia to pedofil, zniszczył ten klub i już gorzej być tam nie może, wpuszcza gówniary nie dość że nie pełnoletnie to i naćpane jak szmaty, umakijarzowane jak zdziry i pełno nagrzanych chłoptasi w dresie i kapturkach co na dupie nie usiedzą tylko latają i szukają wrażeń, tam nawet dziewczyny(o ile można je tak nazwać) po mordach se dają... najchętniej to bym ustał na tych schodach i piznoł pafia na ten klub, potem ściągnął gacie wypiął dupe i dosrał na rzadko ichaaaaaaaaaaaaa + złoty deszczyk
|
|
czesio stary h*ju nie wszyscy co chodza do 7 kier sa nacpani jak swinie i nachlani jak zule sam tam chodziles a teraz to pie*rdolisz glupoty kij h*j cie prosil zebys odpowiadal na moje pytanie idz spac i zmow pacierz a narzygac to mozna chyba tylko na ciebie bo juz wdze jaki z ciebie lamus hahaha nasrac to se mozesz mamie na klate hihihi nara cwelu
|
|
an3ta93 u ciebie prodstytuto małoletnia to brakuje matki w domu bo to widać, a wychowały cie bezdomne psy i koty po śmietnikach, dlatego nigdzie indziej cie nie wpuszczą oprócz 7kier, kondolencje głupia cipo a i na kolana ziewaj :D
|
|
hehehe to sie temacik rozwinąl:D
|
|
hehe wiecej takich konwersacjii prosze troche rozrywki w nudnej pracy :P a co do 7 kier to neistety czesio ma racje pozniej guwniary se laduja blyszczyki w dupe i takie tam bo glowy poryte xD
|
|
miles85 chciałeś rozrywkę to masz-błyszczyki w niewłasciwych miejscach ;))
|
|
nie kazdy kto idzie na dyskoteke musi byc od razu jakas dzi**ą , chodze tam TYLKO i WYŁACZNIE potanczyc a bylam tam tylko 2razy w zyciu. Nie kazdy kto ma te 16-17 lat to gowniarz, niektorzy mysla powazniej od tych "pelnoletnich". A o tych co chodzą po klubach w innym celu to mam takze wyrobioną opinie :p
|
|
an3ta93 jesli juz chcesz sie naprawde dobrze bawic wybierz inny klub, bo 7kier to nawet nie mozna nazwac klubem tylko zwykłym badziewiem typu Milano party z Jeziorka:P I jesli bylas tam dwa razy w zyciu to powinnas zauwazyc jaki klimacik tam panuje, ja bylam tam raz i szczerze to zalowalam ze tam poszlam, 14latki z piwem, pijane obrzygane, brak szacunku do siebie. Niewiem jak innym, ale ja bym nie proponowala komus takiej dyskoteki, pozdrawiam:)
|
|
polecam film Galerianki na YouTubie mozna znalesc :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
HokusPokus ładne powiązanie do tematu haha, a film ja rowniez polecam:)
|
|
|
do 7kier chodzą gówniarze, bo tam bez problemu dostaną alko ;P jak dziewczyna ładna, to i za darmo piwo dostanie. no i właściciel trochę napalony czasami, rzeczywiście.
|
|
kobietko za kólkiem niestety nie widzialem tych sławnych zdjęć ale w sumie nie wiem czy mam czego żałować ,a an3ta93 bez urazy ale twoje wcześniejsze wypowiedzi mowią wszystko o tym jak dojrzała jesteś i nikt Cie tu od dziwek nie wyzywa(może oprócz czesia xD) tylko taka jest prawda ,że ten klub to jest dno i jak dorośniesz to będziesz wiedziała dlaczego.....
|
|
Biduli, dostało się po głowie za pierwsze "klubowe" (sic!) fascynacje. Dajcie jej czas na własne oberwanie po majtkach, łopatologia na siłę tu nie wypali. miles85 ja-na szczęście- też miałam tylko migawki tych zdjęć. Współczuję, mimo wszystkich gromów.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=N-wbtDlJ0Zw&translated=1 polecam super nutka i jest fajnie
|
|
oglądałem "Galerianki" na kino polska, powinni to puszczać w szkołach to może niektóre ludkowie wierni by zobaczyli swe odbicie lustrzane i zapobiegło by takim ala błyszczkom w pupalu itd. itp. ... a fe
|
|
Marcinek zrobiles fajna robote udostepniajac ten film. Stary co sa warte te wymalowane DAMY to gownazeria. Bez wartosciowe WORKI NA SPERME take sa. Pozdrawiam Dziad
|
|
Anetko obiecujesz poprawe ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
a bo to wina wlasciciela tez jest,ze wpuszcza gowniarzy na salony i alkohol sprzdaje.ot i cala filozofia! kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
swoaj dorga to dziwne ze w takim malym miesice gdzie wszyscy wszystkich znaja takie lokale dalej istnieja Who's Your daddy?!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |