czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
7kier

zna ktos moze chociaz pare tytulow piosenek jakie lecą na dyskotekach w klubie 7 kier?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 7kier

an3ta93 Ty masz 16 lat kto Cie puszcza na dyskoteki ?
to pytanie jest żałosne czemu ? sama sobie odpowiedz

Łomża leży na Mazowszu !

jak nie masz zamiaru odpowiedziec ta pytanie to sie nie udzielaj,bo twoje zdanie nic nikogo nie interesuje

Na kolana i ziewaj ;] dziecko.

fasolki - zajac poziomka

Hahahahah

Pomysłowo.

ooo a podobno moje zdanie nikogo nie interesuje :)
skoncz gimnazjum najpierw dziecinko

Łomża leży na Mazowszu !

...jak nie interesuje jak interesuje:D

najlepiej na disko o prosze.., a do ksiazek i do szkoly paszol!!!

...a potem bedzie temacik na forum o takiej jednej malej co sie szlajala i du**pe pokazywala...

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

blade loki - pieprz mnie

kiedy te 7kier w koncu się spali...

leci tam wiele fajnych kawalków,niewiem o które ci chodzi...za duzo wymieniać

a ty czesiek zwazaj bo ktos ci kiedys to niewyparzono morde opali....chołota zajebana

missi_s - przynajmniej jedna normalna osoba tutaj ;)

tak samo normalna jak i Ty, kto normalny chodzi do tej speluny ?? głupia jakaś jesteś i naćpana

ty nie musisz tam chodzic...ale i nie obrazaj tych co tam chodza...
JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI TO SIE LUBI CO SIE MA.......cereśnio

kiedyś sam tam chodziłem, ale ten właściciel dziadzia to pedofil, zniszczył ten klub i już gorzej być tam nie może, wpuszcza gówniary nie dość że nie pełnoletnie to i naćpane jak szmaty, umakijarzowane jak zdziry i pełno nagrzanych chłoptasi w dresie i kapturkach co na dupie nie usiedzą tylko latają i szukają wrażeń, tam nawet dziewczyny(o ile można je tak nazwać) po mordach se dają...

najchętniej to bym ustał na tych schodach i piznoł pafia na ten klub, potem ściągnął gacie wypiął dupe i dosrał na rzadko ichaaaaaaaaaaaaa + złoty deszczyk

czesio stary h*ju nie wszyscy co chodza do 7 kier sa nacpani jak swinie i nachlani jak zule sam tam chodziles a teraz to pie*rdolisz glupoty kij h*j cie prosil zebys odpowiadal na moje pytanie idz spac i zmow pacierz a narzygac to mozna chyba tylko na ciebie bo juz wdze jaki z ciebie lamus hahaha nasrac to se mozesz mamie na klate hihihi nara cwelu

an3ta93 u ciebie prodstytuto małoletnia to brakuje matki w domu bo to widać, a wychowały cie bezdomne psy i koty po śmietnikach, dlatego nigdzie indziej cie nie wpuszczą oprócz 7kier, kondolencje głupia cipo

a i na kolana ziewaj :D

hehehe to sie temacik rozwinąl:D

hehe wiecej takich konwersacjii prosze troche rozrywki w nudnej pracy :P a co do 7 kier to neistety czesio ma racje pozniej guwniary se laduja blyszczyki w dupe i takie tam bo glowy poryte xD

miles85 chciałeś rozrywkę to masz-błyszczyki w niewłasciwych miejscach ;))

nie kazdy kto idzie na dyskoteke musi byc od razu jakas dzi**ą , chodze tam TYLKO i WYŁACZNIE potanczyc a bylam tam tylko 2razy w zyciu. Nie kazdy kto ma te 16-17 lat to gowniarz, niektorzy mysla powazniej od tych "pelnoletnich". A o tych co chodzą po klubach w innym celu to mam takze wyrobioną opinie :p

an3ta93 jesli juz chcesz sie naprawde dobrze bawic wybierz inny klub, bo 7kier to nawet nie mozna nazwac klubem tylko zwykłym badziewiem typu Milano party z Jeziorka:P I jesli bylas tam dwa razy w zyciu to powinnas zauwazyc jaki klimacik tam panuje, ja bylam tam raz i szczerze to zalowalam ze tam poszlam, 14latki z piwem, pijane obrzygane, brak szacunku do siebie. Niewiem jak innym, ale ja bym nie proponowala komus takiej dyskoteki, pozdrawiam:)

polecam film Galerianki na YouTubie mozna znalesc :)

Łomża leży na Mazowszu !

HokusPokus ładne powiązanie do tematu haha, a film ja rowniez polecam:)

http://www.youtube.com/view_play_list?p=A7BB6247847486ED&playnext=1&v=l92ok_SHxsQ

Polecam ;-))

do 7kier chodzą gówniarze, bo tam bez problemu dostaną alko ;P jak dziewczyna ładna, to i za darmo piwo dostanie.

no i właściciel trochę napalony czasami, rzeczywiście.

kobietko za kólkiem niestety nie widzialem tych sławnych zdjęć ale w sumie nie wiem czy mam czego żałować ,a an3ta93 bez urazy ale twoje wcześniejsze wypowiedzi mowią wszystko o tym jak dojrzała jesteś i nikt Cie tu od dziwek nie wyzywa(może oprócz czesia xD) tylko taka jest prawda ,że ten klub to jest dno i jak dorośniesz to będziesz wiedziała dlaczego.....

Biduli, dostało się po głowie za pierwsze "klubowe" (sic!) fascynacje. Dajcie jej czas na własne oberwanie po majtkach, łopatologia na siłę tu nie wypali.
miles85 ja-na szczęście- też miałam tylko migawki tych zdjęć. Współczuję, mimo wszystkich gromów.

http://www.youtube.com/watch?v=N-wbtDlJ0Zw&translated=1 polecam super nutka

i jest fajnie

oglądałem "Galerianki" na kino polska, powinni to puszczać w szkołach to może niektóre ludkowie wierni by zobaczyli swe odbicie lustrzane i zapobiegło by takim ala błyszczkom w pupalu itd. itp. ... a fe

Marcinek zrobiles fajna robote udostepniajac ten film.
Stary co sa warte te wymalowane DAMY to gownazeria.
Bez wartosciowe WORKI NA SPERME take sa.
Pozdrawiam

Dziad

Anetko obiecujesz poprawe ?

Łomża leży na Mazowszu !

a bo to wina wlasciciela tez jest,ze wpuszcza gowniarzy na salony i alkohol sprzdaje.ot i cala filozofia!

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

swoaj dorga to dziwne ze w takim malym miesice gdzie wszyscy wszystkich znaja takie lokale dalej istnieja

Who's Your daddy?!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org