Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zlobek maly artysta |
chcialabym sie dowiedziec czy ktores z waszych dzieci tam uczeszcza ,moj synus tam chodzi od kilku dni atrasznie to przezywam on tez placze jak se przypomni ze mamy niema jak mnie zobaczy w drzwiach to szybko w placz i na rece oczywiscie ja z nim placze a jak wasze dzieci to przechodzily ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zlobek maly artysta |
wogle zastanawiam sie czy go niezabrac ze zlobka szkoda mi dziecka chociaz mam nadzieje ze moze sie przyzwyczai tylko ile to potrwa zostawiam go na 3 godz dziennie a co to bedzie jak bedzie zostawal spac
|
|
Nie uważasz, że to normalne? Miałabyś raczej powody do obaw, gdyby dziecko do Ciebie nie tęskniło i nie rzucało Ci się w ramiona, kiedy przychodzisz go odebrać. Zdecydowana większość z nas przez to przeszła i to na pewno podobnie do Twojego brzdąca. Prowokator
|
|
Przede wszystkim błąd popełniasz Ty. Jak dziecko ma nie płakać skoro jego matka płacze i się rozczula??
|
|
to ze twoje dziecko placze jest jak najbardziej normalne-a Ty musisz przestac sie rozczulac.dzieci to takie male "radary"-czuja ze my mamy problem i tak samo reaguja.musisz dac sobie i dziecku troche czasu-moze 2 tygodnie moze miesiac-to zalezy od dziecka i od Ciebie. jesli teraz zrezygnujesz to najpozniej w przedszkolu czekaja Cie takie same przezycia-zadko kiedy trafiaja sie przedszkolaki ktore od razu chetnie rozstaja sie z mama.
|
|
dzisiaj przedszkolanki mowily ze troszke poplakal ale sie uspokoil a jak przyszlam po niego tpo sie swietnie na korytarzyku bawil chyba bedzie dobrze
|
|
Moje dziecko uczęszcza do grupy żłobkowej w małym artyście. Na początku bardzo płakał. W chwili obecnej jest bardzo zadowolony i bardzo chętnie tam chodzi. Woli iść do przedszkola niż zostać z babcią, ponieważ w przedszkolu wciąż ma zajęcie. Dziecko jest zadbane. Myślę że to przedszkole to bardzo dobry pomysł kuła
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |