Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawo jazdy |
chciałbym sie zapytać gdzie najtaniej można zrobić prawo jazdy ? iw jakiej cenie mniej wiecej trzeba za nie teraz zapłacic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawo jazdy |
musisz sie popytać w kilku miejscach ja osobiście robiłem w 2 miejscah nie orientuje sie jaka jest cena ale polecam pana świderskiego naprawde nauczy jeżdzićijest niedrogi
|
|
nie pytaj sie gdzie najtaniej, tylko gdzie Cie nauczo w miare dobrze jezdzic. hyba ze wolisz po 2 tygodniah otrzymania prawka zaliczyc jak wielu dzewo. lepiej 100zl drorzej zaplacic i cos wyniesc z kursu jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
tanio ma Jach 1000zl chyba ale jesli chcesz na prawde dobrze sie nauczyc to lepiej dac 200 zl wiecej i isc do FERENC no i wieksza szansa ze zdasz za 1 razem
|
|
kaku u ferenca to znajomości hehe Ja polecę pana Chojnowskiego przy cechu .Facet spoko i dobrze uczy i wszystko wyjaśni jak nie wiesz :D
|
|
nie pytaj sie gdzie najtaniej, tylko gdzie Cie nauczo w miare dobrze jezdzic. hyba ze wolisz po 2 tygodniah otrzymania prawka zaliczyc jak wielu dzewo. lepiej 100zl drorzej zaplacic i cos wyniesc z kursu śmieszne jest to co piszesz jasiu. drzewo zaliczają ci, co jeżdżą jak wariaci, a nie ci co się nie nauczyli czegoś na kursie. człowiek jak się przykłada to wszędzie się dobrze nauczy bo każdy nauczy. tak samo bez sensu jest pytanie gdzie dobrze uczą. o takie rzeczy się nie pyta. a o ceny to racz szanowny Autorze tematu ruszyć 4 litery i się popytać. jak masz dobrą gadanę to sobie załatwisz tanio.
|
|
U KAZIKA na dwornej 3 jest za 950zł i dobrze uczą jezdzić maja najlepszych instruktorów
|
|
U górskiego na dmowskiego dobrze uczą i chyba za niewielką kasę Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
pan Borkowski 1000 zl badania 80 zl no i egzamin...polecam warto...
|
|
Borkowski kozak atmosfera i jak masz klopoty finansowe mozna sie dogadac co do rat itp itd wszystko na luzaku
|
|
sebi, owszem nie kazdy ma talent, czesto wina nadmiernej predkosci, ale niektorzy bez dobrej szkoly to nie wiedzo co robic przy gdy jado 40, a na krzyrzuwkach czekajo az nikogo nie bendzie. bojo sie wjechac tylem do gararzu. niektorzy kierowcy do tej pory nie wie ze na zakrecie nie mozna zwiekszac obrotow silnika. to jak w zwyklej szkole, jeden przejdzie te kilka lat, a drugi cos wyniesie. pozniej w rzyciu ta wiedza moze sie pszydac jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ja bym poleciła Gruszfelda, dzięki niemu zdałam, a u Kamińskiego się męczyłam i sporo kasy mi poszło. Ale jak kto woli:)pozdr
|
|
W CZARNOCINIE LUB W MARIANOWIE U PANA TOMKA PRZESZCZELSKIEGO ....
|
|
do "jasiu_smetana" : nie wiem do której chodziłeś szkoły, ale wiem jedno jak u takich fachowców uczyłeś się jeździć samochodem co nauczyli cię polskiej pisowni to UWAGA LUDZIE UCIEKAJCIE Z DROGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Do "jasiu_smetana" : " Ludzie zejdźta z drogi bo Jasiu_smetana jadzie" !!!!( melodia piosenki Skaldów "Ludzie zejdźcie z drogi..." kajtek
|
|
"niektorzy kierowcy do tej pory nie wie ze na zakrecie nie mozna zwiekszac obrotow silnika." a kto ci takich bzdur naopowiadał? Pierwsze słyszę. owszem, przy wchodzeniu w zakręt nie należy dodawać gazu, ale kto powiedział ze w ogóle gazu nie można w zakręcie używać? przy wychodzeniu z zakrętu można a nawet wskazane jest by zachować dynamikę jazdy.
|
|
U pana Kazimierza Borawskiego 900zł i badania 80zl noi potem za egzamin...Pozdrawiam
|
|
U pana Kazimierza Borawskiego na ul.Mickiewicza 19.Kurs 900zł i badania 80zl noi potem za egzamin...Pozdrawiam
|
|
o takich przypadkach jak Sebi muwilem. wiesz co to jest zyroskop? dowiedz sie a moze zrozumiesz czemu przy szybkim zwiekszeniu obrotu silnika mozesz wypasc z zakretu. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
No Jasiu większych pierdół nie czytałem... Dokladnie jak sebi napisał... http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
to inaczej bo widze ze cos do mnie nie tak: Sebi pisal do mnie: "ale kto powiedział ze w ogóle gazu nie można w zakręcie używać?" wlasnie, kto? nie uczyli was w szkolach jazdy o redukcji biegu na zakrecie? czy moze uczyli ze nie mozna ale glomby nie wiecie czemu tak jest? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Uczyli, że przed zakrętem redukcja ,a nie na zakręcie. Chodzi mi wyłącznie o suchą nawierzchnię. Dokładnie to szło tak... Przed zakrętem lekko przychamować ,redukcja i potem gaz. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
"Uczyli, że przed zakrętem redukcja ,a nie na zakręcie." nigdzie nie pisałem że na zakręcie trzeba. pisałem ze nie mozna wtedy jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
nie zgadzam sie z tym ze wszedzie dobrze naucza bo w FERENC dokupilam dodatkowo 2 godz przed egzaminem i naczyl mnie wiecej niz instruktor u ktorego robilam prawko przez cale 30 godz a raty to juz chyba wszedzie teraz oferuja
|
|
ja robiłam u Świderskiego i jestem zadowolona. Dogodne godziny, miło i profesjonalnie
|
|
Borawski 900zł ;) pełen lajcik
|
|
ja robiłam prawko u Kamińskiego i jestem zadowolona.
|
|
ja rownież polecam pana Świderskiego robiłem u niego 3 kat i wszystkie zdałem za 1 razem
|
|
...odebralem hiphopowe prawo jazdy... :]]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |