Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
policja |
o co tu chodzi wszyscy tylko pisz o multi select i testach sprawnosciowych czy wszyscy ida do policji? miasto aniolow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: policja |
nie miasto aniołów...a strach przed kryzysem :DD ........
|
|
A wolisz napier... do 65 roku życia?
|
|
ja wolę napier... do 65 roku życia, ale za to mieć zdrowie psychiczne w porządku i nie popaść w alkoholizm jak większość policjantów w trakcie służby, a potem już na emeryturze.
|
|
Demeter ma racje...Kryzys dosięgnął również policje:) No ale kto się naoglądał W11 i myśli, że będzie biegał z bronią po ulicy to się zdziwi:) Z ulicy to będzie podnosił niedomytych panów nie posiadających własnego M
|
|
Racja racja z policji ciezko wyjsc zdrowym, no chyba ze drogowka... ale szczerzemowiac jak bym mial wybor budowa lub policja to bym jednak sprobowal tej policji chociaz na jakis czas zobaczyc jak to jest
|
|
ja mam aktualnie dobrą prace i chcę iść do policji.. moja sprawa... i co komu do tego kim chcę być ! a i niczego się nie naoglądałem ;) ;)
|
|
HWDP ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe
|
|
<J.P> powodzenia zycze xD
|
|
Już nie zartujcie , ze tak maja źle w tej policji. Jak ktoś chce z gwinta pociagnąć , to bez policji pociagnie. Mysle, ze wielu policjantów naogladało się filmów i to taka poza, ze dobry glina, fachowiec to pijak. Był, był lansowny taki bohater. I teraz poprzez picie chcieliby uchodzić szczególnie w domu, za ofiary takiej mocno stresujacej pracy. Kochani stres jest wszedzie i towarzyszy człowiekowi od zejścia z drzewa :)))))))))))) Co za stres maja policjanci w takim grodzie jak Łomża ?????:))))))))))))))))))))))))) Chyba tylko własną żonę, która moze ich opierd..ć Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
No, no chyba, że dorabiają tak ja ci: http://wiadomosci.onet.pl/1919117,11,item.html Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
później taki pseudo-policjant pójdzie np do drogówki i będzie je....c mandaty bo troszkę władzy poczuje,a jak myślicie o co u chodzi:] HWDP!!!!!!!!!!!!
|
|
nie czytaliscie ze na etaty nie przyjmuja a tyle jest wolnych ;p
|
|
co z tego ze emeryturka wczesniej jest, jak i tak calosci sie nie dostaje :} jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
rozumiem dziewczyny które chca isc do policji choc to tez nie dobrze bo stare wygi sie popisuja przed młodymi laskami i chetniej mandaty pisza.ale ze zdrowy chłop to rozwiazanie jest proste (nie nadaje sie do prawdziwej roboty bo jest LEWAR, albo mama mu kiełbase na szyi wieszała za małolata zeby przynajmniej psy sie z nim bawiły bo koledzy z piaskownicy go wyganiali)a teraz poczuje orzełka na głowie i bedzie kozaczył. "JP" i tych co "NIE JP"
|
|
jak po czuje to i znajomych wiecej nie bedzie znalem takich co zaczynali a puzniej zalowali
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |