niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
policja

o co tu chodzi wszyscy tylko pisz o multi select i testach sprawnosciowych czy wszyscy ida do policji? miasto aniolow

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: policja

nie miasto aniołów...a strach przed kryzysem :DD

........

A wolisz napier... do 65 roku życia?

ja wolę napier... do 65 roku życia, ale za to mieć zdrowie psychiczne w porządku i nie popaść w alkoholizm jak większość policjantów w trakcie służby, a potem już na emeryturze.

Demeter ma racje...Kryzys dosięgnął również policje:) No ale kto się naoglądał W11 i myśli, że będzie biegał z bronią po ulicy to się zdziwi:) Z ulicy to będzie podnosił niedomytych panów nie posiadających własnego M

Racja racja z policji ciezko wyjsc zdrowym, no chyba ze drogowka... ale szczerzemowiac jak bym mial wybor budowa lub policja to bym jednak sprobowal tej policji chociaz na jakis czas zobaczyc jak to jest

ja mam aktualnie dobrą prace i chcę iść do policji.. moja sprawa... i co komu do tego kim chcę być ! a i niczego się nie naoglądałem ;)

;)

HWDP

ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe

<J.P> powodzenia zycze xD

Już nie zartujcie , ze tak maja źle w tej policji.
Jak ktoś chce z gwinta pociagnąć , to bez policji pociagnie.
Mysle, ze wielu policjantów naogladało się filmów i to taka poza, ze dobry glina, fachowiec to pijak.
Był, był lansowny taki bohater. I teraz poprzez picie chcieliby uchodzić szczególnie w domu, za ofiary takiej mocno stresujacej pracy.
Kochani stres jest wszedzie i towarzyszy człowiekowi od zejścia z drzewa :))))))))))))
Co za stres maja policjanci w takim grodzie jak Łomża ?????:)))))))))))))))))))))))))
Chyba tylko własną żonę, która moze ich opierd..ć

Uwaga!!! nabity :)))))

No, no chyba, że dorabiają tak ja ci:
http://wiadomosci.onet.pl/1919117,11,item.html

Uwaga!!! nabity :)))))

później taki pseudo-policjant pójdzie np do drogówki i będzie je....c mandaty bo troszkę władzy poczuje,a jak myślicie o co u chodzi:]

HWDP!!!!!!!!!!!!

nie czytaliscie ze na etaty nie przyjmuja a tyle jest wolnych ;p

co z tego ze emeryturka wczesniej jest, jak i tak calosci sie nie dostaje :}

jedyny prawdziwy jasio :}

rozumiem dziewczyny które chca isc do policji choc to tez nie dobrze bo stare wygi sie popisuja przed młodymi laskami i chetniej mandaty pisza.ale ze zdrowy chłop to rozwiazanie jest proste (nie nadaje sie do prawdziwej roboty bo jest LEWAR, albo mama mu kiełbase na szyi wieszała za małolata zeby przynajmniej psy sie z nim bawiły bo koledzy z piaskownicy go wyganiali)a teraz poczuje orzełka na głowie i bedzie kozaczył. "JP" i tych co "NIE JP"

jak po czuje to i znajomych wiecej nie bedzie znalem takich co zaczynali a puzniej zalowali

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org