niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyniak w Łomzy

16.02.2009 - oczywiscie aula liceu katolickiego ( bo jakby inaczej ) bedzie szansa potrenować rzut jajkiem do celu ( choć cel nie za wielki ) oraz wywożenie drobiu na taczce

zapraszamy klub PIS ( pis-da )

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyniak w Łomzy

p.s ciekawe czy jarek weżmie kota ze sobą...:) ( w sumie to jednego ma cały czas przy sobie - w głowie ) , no i pewnie Michaś Kamiński sie zjawi odwiedzic rodzinne miasto i tate w kurii diecezjalnej

Matkę weźmie

Sezon na kaczki tak szybko w tym roku się rozpoczyna?? :D

Myślę szalony palaczu że się zagalopowałeś.!!!!!!! w swojej wypowiedzi !!!

DiDi

z takim intelektem mozna być tylko palaczem. I to kotłów niskociśnieniowych. Na wysokociśnieniowe nikt by do pracy nie dopuścił.

(........)

Mimo ze nie jestem zwolennikiem Pana Kaczyńskiego uważam ze trochę szacunku mu się należy, nie bardzo rozumiem po co takie wypowiedzi jak chcesz idź i rzuć jajkiem jeśli myślisz że to coś ci pomoże ! Łatwo zza biurka coś napisać trudniej zrobić a takich odważnych w naszym kraju na pęczki. I pomyśl jak byś się ty czuł jak byle śmieć by cię wyzywał ....

Ten Kamiński to podobno podobny do taty jak dwie krople wody :), trzeba sie bedzie przejść na msze i to sprawdzić :)

CENTRUM

Przyje na aule i zobaczę jak rzucasz tym jajkiem ,a potem wywozisz drób na taczce szalony napinaczu .

hehe a nie lepiej butami ?...

moze cos pomoze ;-))

Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi z Kamińskim i jego ojcem ?

a sie obruszyło PIS-owskie pospólstwo hahahah..:) a z tymi butami to ciekawe i na topie..:)

Widzę, że Panów "BOHATERÓW" znowu się kilku nazbierało??!!...
Fajnie się wypowiadać pod "przykrywką" pozornie anonimowego netu...prawda? Tylko żaden z tych tu "oświeconych" zapewne nigdy by się nie odważył takie KŁAMSTWA osobom zainteresowanym w oczy powiedzieć... Byście się WSTYDZILI zakichani wiechrzyciele...!!! Jakim prawem posądzacie osoby wskazane o takie rzeczy???!!! Po pierwsze - nie P.... jak nie wiecie!!! i nie znacie!!! Po drugie - PILNUJCIE WŁASNYCH SYPIALNI I TEGO CO SIE Z TEGO "WYKLUWA"...bo pewnie możnabyłoby wiele wątpliwości tez tu miec...

który Kaczyński będzie?
i z jakiej to okazji?

luska skad w Tobie tyle agresji.. ?

dziewczyna ma wiele wątpliwości więc zła

tez nie lubie tych panow i niemam zamiary chodzic i ich wysluchiwac ale miles85 pojechales cos mis ie zdaje ze nie zostanie to bez echa a znajac tych panow co prawda tylko z telewizji czekalbym na twoim miejscu na wezwanie do sadu bo watpie zeby zainteresowany zostawil to bez echa

Tusk mógłby przyjechac, może by ktoś go butem obdarował za te cuda które teraz mamy...

Miles85 ewentualnie by przeprosił ha ha ha, a badania by trzeba było zrobić i wszyscy by w końcu wiedzieli, plotka czy prawda ?
:)))))))))))))
A swoja drogą to Michaś powinien byc na zbity pysk wyrzucony z państwowej posady, bo to jest miłośnik mordercy i dyktatury. Miejsca dla takich nie powinno być w społeczeństwie demokratycznym.
Chyba, ze czerwonych można mordować w przeciwieństwie do czarnych i nie jestem na czasie, bo do koscioła nie chodzę

Uwaga!!! nabity :)))))

Agent22 - rzeczywiscie cała opozycja czyta 4lomza i normalnie juz policja namierza mnie i miles85....:)

puknij sie w łeb dziecko

nie wiesz ze swiat jest maly jeden powie drugiemu drugi trzeciemu trzeci wysle do tvn i rozglos gwarantowany

jaki rozglos? ludzie... co wy za afere robicie?

A JA NIC NIE KACZYNIAKA NIEMAM , ZA 3 DNI LECIMY NA RYBY

smiec

szczerze watpie zeby panowie chcieli nas ukarac bo wiadomo ze dowidzialaby sie o tym cala Polska a PIS to przeciez taka "idealna moralnie" partia, a nas nie stac na przeprosiny w stacjach telewizyjnych w czaise najwiekszzej ogladalnosci nie palacz?xD

Brawo doktorr trafnie określiłeś palacza co

DiDi

Nie pierwszy raz znalazł się prostak, który uważa, że każda głupota napisana w sieci jest dozwolona i nikt nigdy za takie rzeczy nie odpowiadał.:)))))
Żebyś się nie zdziwił, bo już wielu zdziwiło się np. plujących na ludzi w komentarzach na Onecie. :)) Poszukaj w sieci to dowiesz się ile taki przyjemności kosztują. :))
Nie jestem miłośnikiem Kaczyńskiego, ale szacunek należy się każdej osobie. Za zachęcanie do rzucania jajkami, czy obraźliwe przekręcanie nazw, nazwisk, powinieneś palacz-miles znaleźć się dla przykładu przed sądem rejonowym, grzywny to najlepsza nauka jeśli rodzice cie nie wychowali. Również nakaz zamieszczenie przeprosin na serwisie na własny koszt to dobry pomysł.

Brawo doktorr trafnie określiłeś palacza co

DiDi

No prosze ilu tu fanów drobiu na tym portalu..:), zeby mieli karac za obrażanie na forum to normalnie połowa Polski do paki by poszła, i jacy tu wszyscy grzeczni sie zrobili ho ho ho szacunek miłosć i wogóle , a pare tematów niżej ku...y i ch...je lataja jak siemasz, a tu szacunek dla pana Jarka hahaha..;)

czy ja gdzieś napisałem o jakiego Jarka mi chodzi???? bo mi chodzi o Jarka Masturbanta z Truskolasów lachów..:)

społeczeństwo jakieś takie mocno wrażliwe się zrobiło. Niejaka Panidomu po parę razy te same wypowiedzi wkleja, to chyba przedstawicielka silnej grupy od ojca Tadeusza.
Wesoło, oj wesoło.))))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Zacieła się fanka "przystojniaka",to fakt.
Oj może pan i władca PISu odnajdzie w Łomży panią domu :))))))))))))))))))))
Jak z Łomży , to pewnie fajniejsza od Maryśki :)))))
Tylko cholera, aby konfliktu pomiedzy bliźniakami nie było

a gdzie się podziała szaszu...

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

szalony... nie zadzieraj z naszą "drobiową" społecznością... gotowi iść na spotkanie do katolika bez butów... eh wstyd się przyznać ze to własnie u nas najwięcej paździochów głosowało na PiS

o ,a ta inteligencka platforma to na działała,że ho ho no ale Donald może powiedzieć,że mu kryzys przeszkodził

Donald i popaprance obiecali nowa Irlandie a wyszla Islandia. Mialo byc lepiej bo podobno nie ma kryzysu ale chyba tylko dla tych z po.

Donald obiecał, to i dotrzyma :))))))
Będą takie spadki jak w Irlandii, albo i lepsze :)))))))))))))))))))

K nie przyjedzie bo psis maja zdelegalizowac na szczescie a ich tuba ojciec dyktator(przekreciasz-biznesmen):))) wykupil sobie wyciczke w kosmos u ruskich za 20mln dolarow i bierze swoja cala trzode i bedziemy mieli nareszcie Święty Spokój na naszej Polskiej ziemi.

szaszu moze komp niedziala co? tez niewierze ze go czy jej niema raczej to facet hehehehehehe

ja proponuje **** do łomży niewpuscic do naszego pieknego miasta taka kaczka przyjezdza !!! ciekawe po co i ciekawe ktory z braci bo ciezko jebancow rozpoznac !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org