Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyniak w Łomzy |
16.02.2009 - oczywiscie aula liceu katolickiego ( bo jakby inaczej ) bedzie szansa potrenować rzut jajkiem do celu ( choć cel nie za wielki ) oraz wywożenie drobiu na taczce zapraszamy klub PIS ( pis-da )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyniak w Łomzy |
p.s ciekawe czy jarek weżmie kota ze sobą...:) ( w sumie to jednego ma cały czas przy sobie - w głowie ) , no i pewnie Michaś Kamiński sie zjawi odwiedzic rodzinne miasto i tate w kurii diecezjalnej
|
|
Matkę weźmie
|
|
Sezon na kaczki tak szybko w tym roku się rozpoczyna?? :D
|
|
Myślę szalony palaczu że się zagalopowałeś.!!!!!!! w swojej wypowiedzi !!! DiDi
|
|
z takim intelektem mozna być tylko palaczem. I to kotłów niskociśnieniowych. Na wysokociśnieniowe nikt by do pracy nie dopuścił. (........)
|
|
Mimo ze nie jestem zwolennikiem Pana Kaczyńskiego uważam ze trochę szacunku mu się należy, nie bardzo rozumiem po co takie wypowiedzi jak chcesz idź i rzuć jajkiem jeśli myślisz że to coś ci pomoże ! Łatwo zza biurka coś napisać trudniej zrobić a takich odważnych w naszym kraju na pęczki. I pomyśl jak byś się ty czuł jak byle śmieć by cię wyzywał ....
|
|
Ten Kamiński to podobno podobny do taty jak dwie krople wody :), trzeba sie bedzie przejść na msze i to sprawdzić :) CENTRUM
|
|
Przyje na aule i zobaczę jak rzucasz tym jajkiem ,a potem wywozisz drób na taczce szalony napinaczu .
|
|
hehe a nie lepiej butami ?... moze cos pomoze ;-))
|
|
Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi z Kamińskim i jego ojcem ?
|
|
a sie obruszyło PIS-owskie pospólstwo hahahah..:) a z tymi butami to ciekawe i na topie..:)
|
|
Widzę, że Panów "BOHATERÓW" znowu się kilku nazbierało??!!... Fajnie się wypowiadać pod "przykrywką" pozornie anonimowego netu...prawda? Tylko żaden z tych tu "oświeconych" zapewne nigdy by się nie odważył takie KŁAMSTWA osobom zainteresowanym w oczy powiedzieć... Byście się WSTYDZILI zakichani wiechrzyciele...!!! Jakim prawem posądzacie osoby wskazane o takie rzeczy???!!! Po pierwsze - nie P.... jak nie wiecie!!! i nie znacie!!! Po drugie - PILNUJCIE WŁASNYCH SYPIALNI I TEGO CO SIE Z TEGO "WYKLUWA"...bo pewnie możnabyłoby wiele wątpliwości tez tu miec...
|
|
który Kaczyński będzie? i z jakiej to okazji?
|
|
luska skad w Tobie tyle agresji.. ?
|
|
dziewczyna ma wiele wątpliwości więc zła
|
|
tez nie lubie tych panow i niemam zamiary chodzic i ich wysluchiwac ale miles85 pojechales cos mis ie zdaje ze nie zostanie to bez echa a znajac tych panow co prawda tylko z telewizji czekalbym na twoim miejscu na wezwanie do sadu bo watpie zeby zainteresowany zostawil to bez echa
|
|
Tusk mógłby przyjechac, może by ktoś go butem obdarował za te cuda które teraz mamy...
|
|
Miles85 ewentualnie by przeprosił ha ha ha, a badania by trzeba było zrobić i wszyscy by w końcu wiedzieli, plotka czy prawda ? :))))))))))))) A swoja drogą to Michaś powinien byc na zbity pysk wyrzucony z państwowej posady, bo to jest miłośnik mordercy i dyktatury. Miejsca dla takich nie powinno być w społeczeństwie demokratycznym. Chyba, ze czerwonych można mordować w przeciwieństwie do czarnych i nie jestem na czasie, bo do koscioła nie chodzę Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Agent22 - rzeczywiscie cała opozycja czyta 4lomza i normalnie juz policja namierza mnie i miles85....:) puknij sie w łeb dziecko
|
|
nie wiesz ze swiat jest maly jeden powie drugiemu drugi trzeciemu trzeci wysle do tvn i rozglos gwarantowany
|
|
jaki rozglos? ludzie... co wy za afere robicie?
|
|
A JA NIC NIE KACZYNIAKA NIEMAM , ZA 3 DNI LECIMY NA RYBY
|
|
smiec
|
|
szczerze watpie zeby panowie chcieli nas ukarac bo wiadomo ze dowidzialaby sie o tym cala Polska a PIS to przeciez taka "idealna moralnie" partia, a nas nie stac na przeprosiny w stacjach telewizyjnych w czaise najwiekszzej ogladalnosci nie palacz?xD
|
|
Brawo doktorr trafnie określiłeś palacza co DiDi
|
|
Nie pierwszy raz znalazł się prostak, który uważa, że każda głupota napisana w sieci jest dozwolona i nikt nigdy za takie rzeczy nie odpowiadał.:))))) Żebyś się nie zdziwił, bo już wielu zdziwiło się np. plujących na ludzi w komentarzach na Onecie. :)) Poszukaj w sieci to dowiesz się ile taki przyjemności kosztują. :)) Nie jestem miłośnikiem Kaczyńskiego, ale szacunek należy się każdej osobie. Za zachęcanie do rzucania jajkami, czy obraźliwe przekręcanie nazw, nazwisk, powinieneś palacz-miles znaleźć się dla przykładu przed sądem rejonowym, grzywny to najlepsza nauka jeśli rodzice cie nie wychowali. Również nakaz zamieszczenie przeprosin na serwisie na własny koszt to dobry pomysł.
|
|
Brawo doktorr trafnie określiłeś palacza co DiDi
|
|
No prosze ilu tu fanów drobiu na tym portalu..:), zeby mieli karac za obrażanie na forum to normalnie połowa Polski do paki by poszła, i jacy tu wszyscy grzeczni sie zrobili ho ho ho szacunek miłosć i wogóle , a pare tematów niżej ku...y i ch...je lataja jak siemasz, a tu szacunek dla pana Jarka hahaha..;) czy ja gdzieś napisałem o jakiego Jarka mi chodzi???? bo mi chodzi o Jarka Masturbanta z Truskolasów lachów..:)
|
|
społeczeństwo jakieś takie mocno wrażliwe się zrobiło. Niejaka Panidomu po parę razy te same wypowiedzi wkleja, to chyba przedstawicielka silnej grupy od ojca Tadeusza. Wesoło, oj wesoło.)))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Zacieła się fanka "przystojniaka",to fakt. Oj może pan i władca PISu odnajdzie w Łomży panią domu :)))))))))))))))))))) Jak z Łomży , to pewnie fajniejsza od Maryśki :))))) Tylko cholera, aby konfliktu pomiedzy bliźniakami nie było Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
a gdzie się podziała szaszu... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
szalony... nie zadzieraj z naszą "drobiową" społecznością... gotowi iść na spotkanie do katolika bez butów... eh wstyd się przyznać ze to własnie u nas najwięcej paździochów głosowało na PiS
|
|
o ,a ta inteligencka platforma to na działała,że ho ho no ale Donald może powiedzieć,że mu kryzys przeszkodził
|
|
Donald i popaprance obiecali nowa Irlandie a wyszla Islandia. Mialo byc lepiej bo podobno nie ma kryzysu ale chyba tylko dla tych z po.
|
|
Donald obiecał, to i dotrzyma :)))))) Będą takie spadki jak w Irlandii, albo i lepsze :))))))))))))))))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
K nie przyjedzie bo psis maja zdelegalizowac na szczescie a ich tuba ojciec dyktator(przekreciasz-biznesmen):))) wykupil sobie wyciczke w kosmos u ruskich za 20mln dolarow i bierze swoja cala trzode i bedziemy mieli nareszcie Święty Spokój na naszej Polskiej ziemi.
|
|
szaszu moze komp niedziala co? tez niewierze ze go czy jej niema raczej to facet hehehehehehe
|
|
ja proponuje **** do łomży niewpuscic do naszego pieknego miasta taka kaczka przyjezdza !!! ciekawe po co i ciekawe ktory z braci bo ciezko jebancow rozpoznac !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |