Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kablówka w MM |
Chodzi mi o kablówkę w Multi Media. Chodzi o to że nie długo mi się kończy z nimi umowa i mam dylemat czy znów ja podpisywać..Mam średni pakiet,programów miało być tyle i tyle a okazuje się że kilka jest kodowanych (chcąc je mieć trzeba do nich dopłacić) a dla dzieci do tej pory był Jetix Play a teraz ni z tego ni z owego jest jakiś Nick.. Wydaje mi się że są lepsze oferty na rynku ... A może tv na kartę..? Tak dużo ostatnio się o niej mówi..:) Korzysta ktoś z Was z niej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kablówka w MM |
wychodze z zalozenia ze na kablowke nalezy miec niezmierne zapotrzebowanie wizualne, sterujace umysl i zniewalajace siedzenie na krzesle czy kablowki sa, w modzie? jakie sa, najlepsze kablowki? jak sie je instaluje? i najwazniejsze pytanie , czy obraz jest wysokiej jakosci?i daje pelna satysfakcje wizualna, ? dziekuje za odpowiedzi - ale mam wrazenie ze specjalisci sa, rzadkoscia na rynku i ich czas jest drogocenny a cena za usluge ogromna, nie licz sie z moralna, cena i tyle
|
|
Ostatnio tez mialem taki dylemat wiec moge ci podpowiedziec jesli chodzi o założeni satlelity to uwazaj ja mam cyfra + i narazie nie jestem zadolwolony ale mam nadzieje ze to sie zmieni i koszty początkowe z zamontowaniem jesli sama nieporadzisz to ok 400 zł. Natomiast jesli chodzi o jaksc odbioru jest dużo lepsza niz kablówka. ALe kablówke mozesz podłączyc na kilka telewizorów i to jest jej duży plus jejejejeje:)
|
|
maniaxx, porównaj swoój pakiet z ofertą tv na kartę - tzn. porównaj czy będziesz musiał płacić więcej czy mniej za daną ilość kanałów. zawsze też możesz wypróbować videostradę TP. Też jakaś alternatywa. Albo Vectra.
|
|
osobiście posiadam cyfrową vectre z dekoderem HD pakiet platynowy i jest ok, wszystko ładnie chodzi kanały HD idealne, pozostałe też są nienaganne, osobiście nigdy bym się nie zdecydował na satelite, pożądny pakiet np. w cyfra+ wychodzi coś około 150 pln/mc i umowa na kilka lat
|
|
no nie na kilka lat , na 18 miesiecy, chociaz to tez długo no i fakt tanio nie jest , mogłem zostac przy kablówce ale dwóch umów nie bede ciągnął jejejejeje:)
|
|
cyfre+ mozesz puscic przez spliter i masz na kilku telewizorach rozne kanaly
|
|
skąd to wziac kobieta która sprzedawała powiedziąła ze nie ma takiej mozliwosci ? juH mnie strzela z tą obsługa nic nie potrafi wytłumaczyc jejejejeje:)
|
|
Dzięki.U nas na osiedlu to tylko Multi Media więc się zastanawiam czy nie będę miała problemu ze zmianą..:(
|
|
W każdym razie w odpowiednim czasie wypowiedz umowę , bo na tym żeruja i przyjdą kosmiczne rachunki do zapłacenia. Niby teraz płacisz w promocji, a po skończeniu umowy naliczą "normalnie"- ceny kosmos. A jak wypowiesz, to i tak możesz nowa podpisać Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |