czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kablówka w MM

Chodzi mi o kablówkę w Multi Media. Chodzi o to że nie długo mi się kończy z nimi umowa i mam dylemat czy znów ja podpisywać..Mam średni pakiet,programów miało być tyle i tyle a okazuje się że kilka jest kodowanych (chcąc je mieć trzeba do nich dopłacić) a dla dzieci do tej pory był Jetix Play a teraz ni z tego ni z owego jest jakiś Nick..
Wydaje mi się że są lepsze oferty na rynku ... A może tv na kartę..? Tak dużo ostatnio się o niej mówi..:) Korzysta ktoś z Was z niej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kablówka w MM

wychodze z zalozenia ze na kablowke nalezy miec niezmierne zapotrzebowanie wizualne, sterujace umysl i zniewalajace siedzenie na krzesle
czy kablowki sa, w modzie?
jakie sa, najlepsze kablowki?
jak sie je instaluje?
i najwazniejsze pytanie , czy obraz jest wysokiej jakosci?i daje pelna satysfakcje wizualna, ?
dziekuje za odpowiedzi - ale mam wrazenie ze specjalisci sa, rzadkoscia na rynku i ich czas jest drogocenny a cena za usluge ogromna, nie licz sie z moralna, cena i tyle

Ostatnio tez mialem taki dylemat wiec moge ci podpowiedziec jesli chodzi o założeni satlelity to uwazaj ja mam cyfra + i narazie nie jestem zadolwolony ale mam nadzieje ze to sie zmieni i koszty początkowe z zamontowaniem jesli sama nieporadzisz to ok 400 zł. Natomiast jesli chodzi o jaksc odbioru jest dużo lepsza niz kablówka. ALe kablówke mozesz podłączyc na kilka telewizorów i to jest jej duży plus

jejejejeje:)

maniaxx, porównaj swoój pakiet z ofertą tv na kartę - tzn. porównaj czy będziesz musiał płacić więcej czy mniej za daną ilość kanałów. zawsze też możesz wypróbować videostradę TP. Też jakaś alternatywa. Albo Vectra.

osobiście posiadam cyfrową vectre z dekoderem HD pakiet platynowy i jest ok, wszystko ładnie chodzi kanały HD idealne, pozostałe też są nienaganne, osobiście nigdy bym się nie zdecydował na satelite, pożądny pakiet np. w cyfra+ wychodzi coś około 150 pln/mc i umowa na kilka lat

no nie na kilka lat , na 18 miesiecy, chociaz to tez długo no i fakt tanio nie jest , mogłem zostac przy kablówce ale dwóch umów nie bede ciągnął

cyfre+ mozesz puscic przez spliter i masz na kilku telewizorach rozne kanaly

skąd to wziac kobieta która sprzedawała powiedziąła ze nie ma takiej mozliwosci ? juH mnie strzela z tą obsługa nic nie potrafi wytłumaczyc

Dzięki.U nas na osiedlu to tylko Multi Media więc się zastanawiam czy nie będę miała problemu ze zmianą..:(

W każdym razie w odpowiednim czasie wypowiedz umowę , bo na tym żeruja i przyjdą kosmiczne rachunki do zapłacenia. Niby teraz płacisz w promocji, a po skończeniu umowy naliczą "normalnie"- ceny kosmos.
A jak wypowiesz, to i tak możesz nowa podpisać

Uwaga!!! nabity :)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org