Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziennikarskie pierniczenie CZ |
mam tu na mysli informacje o spraliżowaniu ruchu w Łomzy cytuje na "kilka godzin" z powodu Wizyty Prezydenta RP. - po pierwsze ruch wcale nie był sparaliżowany bo sama jezdziłam ta ulica i nic takiego nie odczułam. - po drugie przejazd Prezydenta przebiegł niezwykle szybko i sprawnie pod nadzorem drogówki - po trzecie jak to ładnie brzmi w takim artykule prasowy " spraraliżowany ruch na kilka godzin i jak dramatycznie i moze będzie szansa na pierwsza stronę. -a może lepiej napisac jakie szczęście sie stało że do tej pipiduwy coś przyjechało co da okazje do zarobienia mi paru groszy Panie dzienikarzyno . nazis
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziennikarskie pierniczenie CZ |
Dziennikarze są wcipscy i z byle jakich źródeł biorą informację ! Na 4lomza.pl też pisze "sparaliżowało" Łomżę no tylko ze jakoś ruch się odbywał dobrze i szybko ten nasz prezydent wyjechał z naszej … nie spodobało mu się unos ? ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
Ja natomiast powiem o "rzetelności" dziennikarskiej w mediach ogólnopolskich. Otóż wiadmość o dzisiejszej imprezie w Urzędzie Wojewódzkim pojawiła się w wielu serwisach informacyjnych, w tym także w Faktach na TVNie. Z tym, że rzetelni dziennikarze z TVNu całe wydarzenie umiejscowili nie w w Łomży a... w Siedlcach. Nawet był ładny podpis "Siedlce" mimo że na pierwszym planie widniał mikrofon radia BAB a z tyłu wisiała reklama TV Łomża. Ciekawi mnie tylko jakim cudem stworzyli oni taką informację, skoro nigdzie indziej mowy o Siedlcach nie było. W jednej chwili straciłem zaufanie do tej stacji i tych ich "Faktów".
|
|
Szajs....
|
|
Podobno na wizytę Prezydenta zakupiono nową, podgrzewaną ladę i sprowadzono kucharzy aż z Gołębiowskiego z Gdańska! To ci dopiero Dobre Panisko zawitało do naszego zdupia! A są (całkiem niedaleko) państwa, gdzie nawet król i prezydent jeżdżą sobie rowerkami po mieście i usmiechają się do pozdrawiających ich ludzi (osobiście to widziałem). No, ale Polska to przecież prawie-mocarstwo i pewnie u nas jest tak wiele zagrożeń, że trzeba bardzo dbać o męzów stanu...( ta pieprzona Alkaida:-) Zbych
|
|
...to tak samo jak ze zwyczajem,którego już chyba na szczęście się nie praktykuje,a który z dzisiejszego punktu widzenia zdawał się być zjawiskiem raczej żenującym.Chodzi mianowicie o traktowanie duchownych jeszcze 30-40 lat temu,zwłaszcza na wsiach...pospólstwo padało na kolana przed zwykłym klechą-śliniąc przy tym wypasiony sygnet-jak przed samym "padre" z Watykanu... uuugh!...no ale my,Polacy,mamy chyba jakoś w genach zapisane cechy typu: służalczość etc...nie mówiąc już o sporym przekoloryzowywaniu wielkości coniektórych stanowisk...bo taki prezydent to co?...czy on ma błękitną krew i jest z marsa?...myślę,że chyba należałoby się wreszcie opamiętać i skończyć z bezsensownym wypieprzaniem kasy na darmozjadów,co i tak nas codzień okradają i bez tego...a tak swoją drogą,jakby przywieżli autobus głodnych dzieci z sierocińca,to kazano by im spier***ać,a na "prezydenta" to i nowa lada się znalazła,full wypas kuchnia,super kucharze etc...zaprowadzili by tą spasioną za skradzione nam pieniądze świnię do jakiejś jadłodajni czy caritasu i masz...żryj!...żryj i wypier****j...a z resztą,kto go tu zapraszał? ...i tak po kolei wszystkich co piastują jakikolwiek stołek...niech zobaczą jak żyję połowa rządzonego przez nich społeczeństwa... ...obłuda wciąż taka sama jak za Gierka,Gomułki i innych frajerów,tyle że pod innym szyldem... ...takie akcje działają na mnie jak płachta na byka... Pozdro!
|
|
...qrde,chyba odskoczyłem nieco od tematu właściwego...? ...ale to nic
|
|
Faktycznie się wkurzyłeś!. Pozwól jednak, że poradzę Ci, abyś mocnych epitetów nie używał w kontekście imiennych adresatów bo może być różnie.... (liczę, że nie masz mi tej uwagi za złe?). ;-) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |