Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tuBiedronka - Coś dla nas ;=) |
Właściciel popularnych dyskontów spożywczych „Biedronka” spółka Jeronimo Martins Dystrybucja (JMD) od 19 stycznia wprowadza usługę telefonii komórkowej pod nazwą tuBiedronka. Informację tą podał do opinii publicznej w piątek dyrektor generalny JMD Pedro Pereira da Siva. Koszt za minutę połączenia z innymi operatorami GSM został ustalony na poziomie 33 groszy. Starter tuBiedronka będzie kosztował tylko 7,99 zł, a doładować konto będzie można w każdym sklepie Biedronka. Operatorem nowej usługi będzie Polska Telefonia Cyfrowa (PTC), która jest właścicielem Ery i Heyah. Doładowania będą dostępne za 6,6 zł, 3,3 zł oraz za 16,5 zł. Doładowania będą pozwalały na rozmowy o długości odpowiednio: 20 minut, 10 minut oraz 50 minut. TuBiedronka będzie dostępna wyłącznie jako pre-paid, a jej prefiks to 727. Łącznie ze starterem tuBiedronka będzie można kupić telefon Nokia 1280 za 99 zł. Firma zakłada również przenoszenie numerów do sieci tuBiedronka, ale wszelkie warunki proceduralne będzie w tym zakresie obsługiwała Polska Telefonia Cyfrowa. źrodło: wirtualnemedia.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tuBiedronka - Coś dla nas ;=) |
o ku*wa następni IDIOCI
|
|
Jeszcze powinna powstać w Łomży telewizja kablowa "Rondo". Support Your Local Football Team.
|
|
Ja tam mam telefon w sieci "Żabka" i nie planuje zmieniać puki co...
|
|
Za to jezeli macie kogos w Stanach, to moze byc ze przez dlugi czas prepaid karty na polaczenia z polska beda oferowaly na ten prefix czas polaczen jak na tel. stacjonarne, czyli kilkanascie godzin rozmowy za $5 zmiast 25-75 minut jak na prefixy komorek. Warto sprobowac.
|
|
Nieźle :-) Ale już widzę te żarty: "Telefon też masz pewnie z Biedronki" ;-) Oczywiście nic nie mam do Biedronki, sam czasem jak przechodzę w pobliżu to zrobię zakupy :-)
|
|
osiedle citizen :} hehehe
|
|
ja slyszalem ze doda chce tez zrobic swoja telefonie komorkowa ma sie nazywac dodafon
|
|
Lepiej by wyszło ''LodoFon'' i prefix 0-700.... ;) ostatnio na Mtv reklamują Test IQ zmierz się z lodą ;)) i tapetki od doduniu .
|
|
Autor: 161RDC30 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 18-01-09 22:55 ja slyszalem ze doda chce tez zrobic swoja telefonie komorkowa ma sie nazywac dodafon ha ha haaa dobre
|
|
tanie rozmowy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |