poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tuBiedronka - Coś dla nas ;=)

Właściciel popularnych dyskontów spożywczych „Biedronka” spółka Jeronimo Martins Dystrybucja (JMD) od 19 stycznia wprowadza usługę telefonii komórkowej pod nazwą tuBiedronka. Informację tą podał do opinii publicznej w piątek dyrektor generalny JMD Pedro Pereira da Siva. Koszt za minutę połączenia z innymi operatorami GSM został ustalony na poziomie 33 groszy. Starter tuBiedronka będzie kosztował tylko 7,99 zł, a doładować konto będzie można w każdym sklepie Biedronka. Operatorem nowej usługi będzie Polska Telefonia Cyfrowa (PTC), która jest właścicielem Ery i Heyah. Doładowania będą dostępne za 6,6 zł, 3,3 zł oraz za 16,5 zł. Doładowania będą pozwalały na rozmowy o długości odpowiednio: 20 minut, 10 minut oraz 50 minut. TuBiedronka będzie dostępna wyłącznie jako pre-paid, a jej prefiks to 727. Łącznie ze starterem tuBiedronka będzie można kupić telefon Nokia 1280 za 99 zł. Firma zakłada również przenoszenie numerów do sieci tuBiedronka, ale wszelkie warunki proceduralne będzie w tym zakresie obsługiwała Polska Telefonia Cyfrowa.

źrodło: wirtualnemedia.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tuBiedronka - Coś dla nas ;=)

o ku*wa następni IDIOCI

Jeszcze powinna powstać w Łomży telewizja kablowa "Rondo".

Support Your Local Football Team.

Ja tam mam telefon w sieci "Żabka" i nie planuje zmieniać puki co...

Za to jezeli macie kogos w Stanach, to moze byc ze przez dlugi czas prepaid karty na polaczenia z polska beda oferowaly na ten prefix czas polaczen jak na tel. stacjonarne, czyli kilkanascie godzin rozmowy za $5 zmiast 25-75 minut jak na prefixy komorek. Warto sprobowac.

Nieźle :-) Ale już widzę te żarty: "Telefon też masz pewnie z Biedronki" ;-)

Oczywiście nic nie mam do Biedronki, sam czasem jak przechodzę w pobliżu to zrobię zakupy :-)

osiedle citizen :}

hehehe

ja slyszalem ze doda chce tez zrobic swoja telefonie komorkowa ma sie nazywac dodafon

Lepiej by wyszło ''LodoFon'' i prefix 0-700.... ;) ostatnio na Mtv reklamują Test IQ zmierz się z lodą ;)) i tapetki od doduniu .

Autor: 161RDC30 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 18-01-09 22:55

ja slyszalem ze doda chce tez zrobic swoja telefonie komorkowa ma sie nazywac dodafon

ha ha haaa dobre

tanie rozmowy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org