sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
super sklepy !

dowiedziałem sie ze ma byc coś na rogu ul.sikorskiego i zawadzkiej duzy czy mały sklep to ja nie wiem ale juz sie szykują zamykac te małe sklepy nawet ,,goska''zamkną to musi byc duzy ten sklep i bardzo dobrze bo nie chce 100 sklepików w kturych nic nie ma !!!!!!!!! i jak sie zwie ten sklep co buduja obok ronda z zawadzka i piułsudskiego ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: super sklepy !

buhahhahhahah ADMINISTRATOR prosze o wyprowadzenie pana
Powinni tu wpuszczać tylko z dowodem
prosze nie piszcie wiecej postów na ten temat bo niewiem czy sie smiac czy płakac jak patrze na wypociny tego młodego geniusza

super sklepy??

nie wiem czy w lomzy mozna mowic o takich sklepach?? jeden jakis monopolista ktory zawyza ceny...

Mnie rozwala ta nazwa użytkownika...

A co do sklepu, to napewno żadna rewelacja.

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Ostatnio nie widać dj-ów ale mamy sympaycznego normalnego 13-latka!!! Świętujmy więc!!!

Pewnie nie było go na lekcji, kiedy pani od polskiego omawiała znaki interpunkcyjne... biedaczek... durnowato brzmi, ale cóż począć...?

Super sklepy? A moze byś tak określił jakie to są te super sklepy? Nie sądzisz chyba, że markowe ubrania na przykład, zagoszczą w Łomży w postaci firmowych salonów. Pomysl chwilę. Nie za mało mieszkańców?

Ja mam w Łomży swoje ulubione super sklepy. :))) Rozwala mnie ta nazwa... I nawet powiem, że jeśli chodzi o markowe fatałaszki, można kupić coś taniej niż w salonach firmowych w większych miastach.

Pozdr,
Kasia

Ojej... ale faux pas... przepraszam 15-latka za odjęcie dwóch latek... :D

TY ...to Fajnie że nie umiem pisać !! zobacz czy ty robisz te znaki ...:] i dopiero sie czep ...

normalnie zaraz mnie poniesie.. ale nie, bede kulturalny...

Szanowny 15-stolatku.
Pisze do Ciebie gdyż nie mogę z Tobą porozmawiać. Bardzo się wszyscy cieszymy, że w końcu dotarło do Ciebie, że masz problemy z ortografią i interpunkcją. Teraz jeszczed pragnę zauważyć iż powinieneś także zwrócić uwagę na treść swoiich wypowiedzi i ich rzeczowość. Forum to nie pozdrowienia w radiu BAB (Panie świeć nad ich duszami) że piszesz co Ci ślina na język przyniesie. Poza tym nie liczy się ilość postów a ich jakość. Jeśli chcesz zaistnieć na łamach "Bezcennej" bo prawdopodobnie takie jest Twoje zamierzenie postaraj się wymyśl coś poruszającego, al;e błagam niech to nie będzie post w stylu "Mój pierwszy raz" (publikowany w tygopdniku "Bravo") Niech to będzie coś na czasie, coś głebokiego, coś poruszającego. Pomyśl, no chyba ze z tym też masz problemy.

pozdrawiam ...
trooynik niekoniecznie sieciowy... c3po

No wiesz... jak to powiedzieć, żeby nie zabolało... no robię dziecko, robię. Najlepszy dowód na to, że nie masz o nich pojęcia, to to, że ich nie widzisz :D

Czasami brak znaków inerpukcyjnych jest zamierzony, ale to pewnie za cieżkie do pojęcia, co?

:D :D :D

Ty to fajnie ze na czacie jakos dobrze pisze ! moze forum modernizuje człowicku

dziwie sie wszytskim, ktorzy odpisuja na posty typa. bo ja ni w zab zrozumiec ich nie moge. kazde slowo oddzielnie niby jest dla mnie jasne i zrozumiale. ale gdy probuje zlozyc poszczegolne slowa do kupy, nijak sensu zadnego nie widze... ze mna cos nie tak, czy po prostu wszyscy, ktorzy odpisuja to geniusze?:)

Ty to fajnie ze na czacie jakos dobrze pisze ! moze forum modernizuje człowicku

Jak pisze w regulaminach większości forów:

FORUM TO NIE CZAT

To forum nie ma co prawda regulaminu, ale to wcale nie znaczy, że można pisać, co komu ślina na język przyniesie (a przynajmniej się nie powinno).

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Jak tacy są "normalni" 15-latkowie, oj to biada nam biada...

Westa go normalnie!!!

Admin nie masz tu ty jakiego bana??? :)

iguana mam identyko odczucie jak ty!!!
czytalem po 2 razy te posty zeby zaczaic o co tak naprawde chodzi w tych i wiesz co wywnioskowalem???

... no wiesz???

...................odpowiedz mi!!!!!

....................................plizzzzzzzzzzzzz

eeeeech a moglem chodzic do szkoly.... eeech

a tak co??? nie mam pojecia o czym pisze 15sto latek??? a co bedzie jak przyjdzie mnie gadac z ludzmi w moim wieq???
masakra!

................aaaj :)

TrZeBa SiĘ pRzYsToSoWaĆ dO NoWeJ MoDy PaNuJĄcEj Na FoRuM !

eL0 eL0 z10mkI !

Pozdrawiam

Co Masz Do Mnie ? Bo piszesz ZiomkI ?

~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org