Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
super sklepy ! |
dowiedziałem sie ze ma byc coś na rogu ul.sikorskiego i zawadzkiej duzy czy mały sklep to ja nie wiem ale juz sie szykują zamykac te małe sklepy nawet ,,goska''zamkną to musi byc duzy ten sklep i bardzo dobrze bo nie chce 100 sklepików w kturych nic nie ma !!!!!!!!! i jak sie zwie ten sklep co buduja obok ronda z zawadzka i piułsudskiego ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: super sklepy ! |
buhahhahhahah ADMINISTRATOR prosze o wyprowadzenie pana Powinni tu wpuszczać tylko z dowodem prosze nie piszcie wiecej postów na ten temat bo niewiem czy sie smiac czy płakac jak patrze na wypociny tego młodego geniusza
|
|
super sklepy?? nie wiem czy w lomzy mozna mowic o takich sklepach?? jeden jakis monopolista ktory zawyza ceny...
|
|
Mnie rozwala ta nazwa użytkownika... A co do sklepu, to napewno żadna rewelacja. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Ostatnio nie widać dj-ów ale mamy sympaycznego normalnego 13-latka!!! Świętujmy więc!!! Pewnie nie było go na lekcji, kiedy pani od polskiego omawiała znaki interpunkcyjne... biedaczek... durnowato brzmi, ale cóż począć...? Super sklepy? A moze byś tak określił jakie to są te super sklepy? Nie sądzisz chyba, że markowe ubrania na przykład, zagoszczą w Łomży w postaci firmowych salonów. Pomysl chwilę. Nie za mało mieszkańców? Ja mam w Łomży swoje ulubione super sklepy. :))) Rozwala mnie ta nazwa... I nawet powiem, że jeśli chodzi o markowe fatałaszki, można kupić coś taniej niż w salonach firmowych w większych miastach. Pozdr, Kasia
|
|
Ojej... ale faux pas... przepraszam 15-latka za odjęcie dwóch latek... :D
|
|
TY ...to Fajnie że nie umiem pisać !! zobacz czy ty robisz te znaki ...:] i dopiero sie czep ...
|
|
normalnie zaraz mnie poniesie.. ale nie, bede kulturalny... Szanowny 15-stolatku. Pisze do Ciebie gdyż nie mogę z Tobą porozmawiać. Bardzo się wszyscy cieszymy, że w końcu dotarło do Ciebie, że masz problemy z ortografią i interpunkcją. Teraz jeszczed pragnę zauważyć iż powinieneś także zwrócić uwagę na treść swoiich wypowiedzi i ich rzeczowość. Forum to nie pozdrowienia w radiu BAB (Panie świeć nad ich duszami) że piszesz co Ci ślina na język przyniesie. Poza tym nie liczy się ilość postów a ich jakość. Jeśli chcesz zaistnieć na łamach "Bezcennej" bo prawdopodobnie takie jest Twoje zamierzenie postaraj się wymyśl coś poruszającego, al;e błagam niech to nie będzie post w stylu "Mój pierwszy raz" (publikowany w tygopdniku "Bravo") Niech to będzie coś na czasie, coś głebokiego, coś poruszającego. Pomyśl, no chyba ze z tym też masz problemy. pozdrawiam ... trooynik niekoniecznie sieciowy... c3po
|
|
No wiesz... jak to powiedzieć, żeby nie zabolało... no robię dziecko, robię. Najlepszy dowód na to, że nie masz o nich pojęcia, to to, że ich nie widzisz :D Czasami brak znaków inerpukcyjnych jest zamierzony, ale to pewnie za cieżkie do pojęcia, co? :D :D :D
|
|
Ty to fajnie ze na czacie jakos dobrze pisze ! moze forum modernizuje człowicku
|
|
dziwie sie wszytskim, ktorzy odpisuja na posty typa. bo ja ni w zab zrozumiec ich nie moge. kazde slowo oddzielnie niby jest dla mnie jasne i zrozumiale. ale gdy probuje zlozyc poszczegolne slowa do kupy, nijak sensu zadnego nie widze... ze mna cos nie tak, czy po prostu wszyscy, ktorzy odpisuja to geniusze?:)
|
|
Ty to fajnie ze na czacie jakos dobrze pisze ! moze forum modernizuje człowicku Jak pisze w regulaminach większości forów: FORUM TO NIE CZAT To forum nie ma co prawda regulaminu, ale to wcale nie znaczy, że można pisać, co komu ślina na język przyniesie (a przynajmniej się nie powinno). ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Jak tacy są "normalni" 15-latkowie, oj to biada nam biada...
|
|
Westa go normalnie!!! Admin nie masz tu ty jakiego bana??? :) iguana mam identyko odczucie jak ty!!! czytalem po 2 razy te posty zeby zaczaic o co tak naprawde chodzi w tych i wiesz co wywnioskowalem??? ... no wiesz??? ...................odpowiedz mi!!!!! ....................................plizzzzzzzzzzzzz eeeeech a moglem chodzic do szkoly.... eeech a tak co??? nie mam pojecia o czym pisze 15sto latek??? a co bedzie jak przyjdzie mnie gadac z ludzmi w moim wieq??? masakra! ................aaaj :)
|
|
TrZeBa SiĘ pRzYsToSoWaĆ dO NoWeJ MoDy PaNuJĄcEj Na FoRuM ! eL0 eL0 z10mkI ! Pozdrawiam
|
|
Co Masz Do Mnie ? Bo piszesz ZiomkI ? ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |