Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Groźny wypadek na Piłsudskiego... |
Widać było mocno rozbite czerwone Seicento (?) i czarnego Civic-a (starszej generacji). Nie interesuje mnie co było przyczyną wypadku. Najważniejsze pytanie - obyło się bez ofiar śmiertelnych ??? Bo wyglądało to naprawdę fatalnie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Groźny wypadek na Piłsudskiego... |
ty ja nie wiem
|
|
ty prawde mowiac ja tez nie wiem
|
|
jaki wypadek?
|
|
aaaa... Tam ktoś się za głowe trzymał.. ale tak to chyba nic groźniejszczego się niestało. Tylko tej pani w seicento co siedziała z tyłu(?) coś groźniejszego(?) sie stać mogło.
|
|
a widzialem nie ciekawe... na tym samym słupie z 5 lat temu ja z kolega mialem kolizje jakis pechowy jest
|
|
Guti, jeden słup i dwa auta weź pomyśl. Walnął z tyłu i go poniosło, a że słup akurat tam stał to przypadek. ________ Malachit
|
|
jaki przypadek...
|
|
A w którym to miejscu było??
|
|
a widzialem wlasnie jak policja leciala na sygnale ruszyłem za nia ale ja zgubiłem :))
|
|
Malachit popieram Twoja wersje...
|
|
Ja wiem ze to zbieg okolicznosci...dla Ciebie nie musi ale dla mnie cos w tym jest...tyle.
|
|
Nikomu się nic raczej nie stało, ale autka poważnie rozbite, seicento zaczęło się składać w pół na wysokości fotele kierowcy, strzał musiał być niezły, civic też cały przód skasowany, z widzenia jakiś znajomy ten civic, oba pójdą do kasacji, a miało to miejsce na wysokości Globu przy Małachowskiego
|
|
z widzenia jakiś znajomy ten civic Może tych typów co przed Avansem czasami stali ? Ale nie jest to w sumie istotne. Najważniejsze, że obyło się bez tragedii.
|
|
Czerwony z białym takim czymś na bagażniku ten civic?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |