sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zadymione miasto

Budze sie wczoraj rano patrze prze okno a tam mgła, dawno takiej nie widziałem w centrum miasta wiec otworzyłem okno by popatrzec z bliska i cio sie okazało? Że to jakis frajer jak co roku zresztą urządził sobie palenie liści gałęzi śmieci i niewiem czego jeszcze tuż przy moim bloku. Wy też sie z tym spotkaliście?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zadymione miasto

Najgorsze jest to, że mądrzy ludzie palą liście przy drogach a potem dziwią sie, że był wypadek i ktoś zginął. Jakby nie można było tego wywieźć gdzieś dalej i tam spalić, nikomu nie przeszkadzając i nie stwarzając zagrożenia.

Pozdr.
Kasia

Kaschia zgadzam sie, najgorsze jest jak z pol po wykopkach wypalane sa te pozostalosci po ziemniakach, nie wiem jak to sie nazywa i palone jest przy drogach. Dym z pol stwarza zagrozenie. Abcd Ci co wypalaja cos pod blokami to wogle porazka!!! Gdzie Ty mieszkasz ze sasiad nma takie przyzwyczajenia wypalania z miejsca gdzie sie wychowal:) Nie ublizajac nikomu troche wyobrazni sasiadowi by sie przydalo.

Ja mam propozycję.Jak,za przeproszeniem,debil jeden z drugim ma ochotę "utylizować" w ten sposób liście i h** wie co tam jeszcze,to niech zaniesie to wszystko sobie do domu i tam niech to sobie spali,nikomu nie przeszkadzając.Ja niemam już nerwów na takich ludzi,którzy każdej jesieni smrodzą na całą okolicę,"paląc przy tym głupa",że nic się nie stało.I jak sami z resztą zauważyliście nie o sam smród tutaj chodzi.W pełni się z wami zgadzam i pozdrawiam

Tu, w wiekszosci stanow USA, na przyklad, juz od wielu lat panuje ogolny zakaz spalania lisci i wszelkich odpadkow, tak 'na otwartym powietrzu'. Te rzeczy po prostu sie kompostuje.
A te 'pozostalosci po ziemniakach' to jak pamietam nazywalo sie (moze troche kolokwialnie) 'macina', przynajmniej w moich stronach.

Pozdrawiam, wychu

w moich też :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

To normalnie Rolnikowi od tych swiń i krów to w głowie sie kreci ostatnio jechałem to taki jeden podpalił trawe i uciekał pijany !!!!Zadzwoniłem po straż i policje .:(

<Jedziemy Po Zioło>

Hej Dj, a skad Ty wiesz ze ten gosc byl pijany? Czy dmuchal Ci w balonik?
Prosze, nie ublizaj tak pochopnie ludziom, ktorych na pewno nie znasz i nie proboj kopac dolkow pod ta ogolnie sznowana grupa spoleczna.
A z innej strony, czytajac niektore Twoje posty to nie sposob napomknac: 'consider the source', czyli: wez pod uwage zrodlo ...
wychu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org