niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przyjemne z pożytecznym ZOBACZ

Jeśli masz wolną chwilke i brakuje ci pieniążków zapraszam na stronę www znajdziesz tam sposob na łatwą kase bez wysiłku.

http://badanie-rynku.net.pl/index.php?new=488c4f7e22600

Zobacz to Cię nic nie kosztuje
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przyjemne z pożytecznym ZOBACZ

możesz powiedziec cos wiecej o tym??

Ja ci powiem o tym.Mianowicie ,jest to gówn.o prawda a ona za każde zarejestrowanie się przez ten link dostanie jakieś punkty co pozwoli jej wygrac jakąś nagrodę (w rzeczywistości i tak nic nie wygra :D ) wyzysk ,nabijanie pieniędzy na ludzi którzy myślą ,że jak posiedzą przy kompie 15 minut to dostaną miliony.

pewnie tak, ale chcialam się upewnic co ona powie.Ja osobiscie w takie rzeczy nie wierzę.

zwróć uwagę na końcówkę adresu w podanym linku, przyporządkowany jest do jej konta, loginu itp, nic się nie zarabia

,,Jeśli masz wolną chwilke i brakuje ci pieniążków zapraszam na stronę www znajdziesz tam sposob na łatwą kase bez wysiłku,,

nawet w to nie wejde - nie ma czegos takiego jak latwa kasa bez wysilku... na wszystko trzeba zapracowac,pieniadze z nieba nie spadaja...

Jakie kurestwo..

Pomysłowo.

Nie do końca się zgodzę - 'technicznie', zarabiać można. Sam w ten sposób dostałem 32 złote - biorąc udział w ankietach Instytutu SMG/KRC (https://www.panel.smgkrc.com.pl). Inna sprawa, że zarobienie tych 32 złotych trwało dobrych 5 lat... Wszystkie te ankiety polecam więc baaardzo cierpliwym :)

łatwa kasa bez wysiłku -NIE WIERZE W TO !!!!!!!!!
SZkoda tylko ze wielu jest naiwnych i da się na to nabrać nabrać

15234

Ja to się dziwię, że są jeszcze ludzie, którzy w to wierzą...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org