Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyjemne z pożytecznym ZOBACZ |
Jeśli masz wolną chwilke i brakuje ci pieniążków zapraszam na stronę www znajdziesz tam sposob na łatwą kase bez wysiłku. http://badanie-rynku.net.pl/index.php?new=488c4f7e22600 Zobacz to Cię nic nie kosztuje Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyjemne z pożytecznym ZOBACZ |
możesz powiedziec cos wiecej o tym??
|
|
Ja ci powiem o tym.Mianowicie ,jest to gówn.o prawda a ona za każde zarejestrowanie się przez ten link dostanie jakieś punkty co pozwoli jej wygrac jakąś nagrodę (w rzeczywistości i tak nic nie wygra :D ) wyzysk ,nabijanie pieniędzy na ludzi którzy myślą ,że jak posiedzą przy kompie 15 minut to dostaną miliony.
|
|
pewnie tak, ale chcialam się upewnic co ona powie.Ja osobiscie w takie rzeczy nie wierzę.
|
|
zwróć uwagę na końcówkę adresu w podanym linku, przyporządkowany jest do jej konta, loginu itp, nic się nie zarabia
|
|
,,Jeśli masz wolną chwilke i brakuje ci pieniążków zapraszam na stronę www znajdziesz tam sposob na łatwą kase bez wysiłku,, nawet w to nie wejde - nie ma czegos takiego jak latwa kasa bez wysilku... na wszystko trzeba zapracowac,pieniadze z nieba nie spadaja...
|
|
Jakie kurestwo.. Pomysłowo.
|
|
Nie do końca się zgodzę - 'technicznie', zarabiać można. Sam w ten sposób dostałem 32 złote - biorąc udział w ankietach Instytutu SMG/KRC (https://www.panel.smgkrc.com.pl). Inna sprawa, że zarobienie tych 32 złotych trwało dobrych 5 lat... Wszystkie te ankiety polecam więc baaardzo cierpliwym :)
|
|
łatwa kasa bez wysiłku -NIE WIERZE W TO !!!!!!!!! SZkoda tylko ze wielu jest naiwnych i da się na to nabrać nabrać 15234
|
|
Ja to się dziwię, że są jeszcze ludzie, którzy w to wierzą...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |