Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozbudowa ratusza |
Przeczytałem ten artykuł o budowie kolejnego skrzydła ratusza za 13 mln i tak się zastanawiam czy władza naprawdę za te pieniądze nie mogła by zrobić czegoś dobrego dla zwykłych ludzi tylko sprawia przyjemność swojej biurokracji... Mam wrażenie że najlepiej wychodzi im podnoszenie lokalnych podatków z roku na rok.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozbudowa ratusza |
...nic nie poradzisz ...tak już jest ........;(
|
|
Złodzieje, cwaniaki i co tu więcej dodać. Parkingu się im zachciewa dwupoziomowego, jeszcze trochę i lotnisko i helikopter.
|
|
trzeba było chodzić na głosowania :)
|
|
Ja chodzę zawsze na wybory...
|
|
Złodzieje złodzieje i jeszcze raz złodzieje.Tylko o siebie się martwią.Co ich tam obchodzi szara społeczność.Jeszcze im zle śwancom pieprz.onym
|
|
Z kur..trzeba jechać jak po bandzie! Za 13 mln mogli zrobić np: 1.dwie-trzy kładki(o których wspominaliśmy na forum) 2.Uatrakcyjnić święta w mieście.. Jest wiele innych ciekawych pomysłów.../Ele kurestwo tym operuje nie my Pomysłowo.
|
|
Już nawet nie wspomnę o ŁOMŻYŃSKIM KLUBIE SPORTOWYM ,który jest na skraju przepaści .
|
|
o ŁKSie to nawet nie ma co wspominać, na jakieś bezsensowne rozbudowe swoich gabinecików to kasa zawsze się znajdzie, nie wspomne już o wysokich nagrodach z okazji np święta konstytucji 3 maja, chore to wszystko ale ja mam czyste sumienie bo nie głosowałem na tego pseudoprezydenta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |