niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rozbudowa ratusza

Przeczytałem ten artykuł o budowie kolejnego skrzydła ratusza za 13 mln i tak się zastanawiam czy władza naprawdę za te pieniądze nie mogła by zrobić czegoś dobrego dla zwykłych ludzi tylko sprawia przyjemność swojej biurokracji... Mam wrażenie że najlepiej wychodzi im podnoszenie lokalnych podatków z roku na rok.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rozbudowa ratusza

...nic nie poradzisz ...tak już jest ........;(

Złodzieje, cwaniaki i co tu więcej dodać.
Parkingu się im zachciewa dwupoziomowego, jeszcze trochę i lotnisko i helikopter.

trzeba było chodzić na głosowania :)

Ja chodzę zawsze na wybory...

Złodzieje złodzieje i jeszcze raz złodzieje.Tylko o siebie się martwią.Co ich tam obchodzi szara społeczność.Jeszcze im zle śwancom pieprz.onym

Z kur..trzeba jechać jak po bandzie!
Za 13 mln mogli zrobić np:
1.dwie-trzy kładki(o których wspominaliśmy na forum)
2.Uatrakcyjnić święta w mieście..

Jest wiele innych ciekawych pomysłów.../Ele kurestwo tym operuje nie my

Pomysłowo.

Już nawet nie wspomnę o ŁOMŻYŃSKIM KLUBIE SPORTOWYM ,który jest na skraju przepaści .

o ŁKSie to nawet nie ma co wspominać, na jakieś bezsensowne rozbudowe swoich gabinecików to kasa zawsze się znajdzie, nie wspomne już o wysokich nagrodach z okazji np święta konstytucji 3 maja, chore to wszystko ale ja mam czyste sumienie bo nie głosowałem na tego pseudoprezydenta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org